NutriFair 2020 får øget fokus på jagt og biogas

Arrangørerne bag næste års NutriFair-arrangement afslører nu, at der kommer et nyt område med fokus på jagt. Derudover får messen også stort fokus på biogas.

Arrangørerne bag NutriFair har nu åbnet for tilmelding til næste års messe i Fredericia, oplyser de. 
Og der er god grund til at tage til messen, lyder det. For arrangørerne udvider fokusområdet. 
- Til januar har vi igen bioenergi i Scenehallen (Hal D), og vi har udvidet med et nyt jagtområde, der tilfører faglig inspiration til fritidsinteressen, hedder det i en meddelelse.

Bioenergi
Bioenergi er i kraftig udvikling. Selve biogasdelen er ikke ny, men teknikken bag bioenergi udvikles hurtigt med nye tiltag og virksomheder på markedet hvert år.

- Derudover er bioenergi et område, der er svært at følge med i, hvis man ikke ved, hvor man skal lede.Vi samler det hele på ét sted, så du kan dykke ned i alt det interessante ved bioenergi.

Jagt
Det nye jagtområde kommer til at omfatte en række udvalgte udstillere med speciale i jagt, og du kan blandt andet besøge en cafe, hygge dig og opleve en lang række nye og spændende jagtprodukter. 

Jagtområdet på NutriFair 2020 vil i høj grad afspejle fagligheden bag jagt. For eksempel kan man blive inspireret, hvis man ønsker at leje sin jord ud til jagt – hvad er lovmæssigt og investeringsmæssigt klogt? Udover at dykke ned i jagt som forretning, kan du gå på opdagelse i resten af området, hvor du kan købe det nyeste grej og udstyr til jagt.

Læs også