bannerPos

NutriFair 2020 får øget fokus på jagt og biogas

Der bliver nok at se på for de forventeligt mange besøgende på næste års NutriFair, der finder sted den 15. og 16. januar i 2020. Arkivfoto

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
21-10-2019 09:20
Arrangørerne bag næste års NutriFair-arrangement afslører nu, at der kommer et nyt område med fokus på jagt. Derudover får messen også stort fokus på biogas.

Arrangørerne bag NutriFair har nu åbnet for tilmelding til næste års messe i Fredericia, oplyser de. 
Og der er god grund til at tage til messen, lyder det. For arrangørerne udvider fokusområdet. 
- Til januar har vi igen bioenergi i Scenehallen (Hal D), og vi har udvidet med et nyt jagtområde, der tilfører faglig inspiration til fritidsinteressen, hedder det i en meddelelse.

Bioenergi
Bioenergi er i kraftig udvikling. Selve biogasdelen er ikke ny, men teknikken bag bioenergi udvikles hurtigt med nye tiltag og virksomheder på markedet hvert år.

- Derudover er bioenergi et område, der er svært at følge med i, hvis man ikke ved, hvor man skal lede.Vi samler det hele på ét sted, så du kan dykke ned i alt det interessante ved bioenergi.

Jagt
Det nye jagtområde kommer til at omfatte en række udvalgte udstillere med speciale i jagt, og du kan blandt andet besøge en cafe, hygge dig og opleve en lang række nye og spændende jagtprodukter. 

Jagtområdet på NutriFair 2020 vil i høj grad afspejle fagligheden bag jagt. For eksempel kan man blive inspireret, hvis man ønsker at leje sin jord ud til jagt – hvad er lovmæssigt og investeringsmæssigt klogt? Udover at dykke ned i jagt som forretning, kan du gå på opdagelse i resten af området, hvor du kan købe det nyeste grej og udstyr til jagt.

Arla vil belønne landmænd, der laver klimatjek

Arla vil nu give landmænd, der laver et klimatjek på deres bedrift, kontante fordele. Målet er at reducere CO2-udledningen på gårdniveau med 3 procent årligt.

Udvidelse på nordjysk mejeri

Nørager Mejeri ved Hobro udvides for 100 millioner kroner.

Salget af gyllegrej går forrygende

Samson fik en flot start på Agritechnica og kunne allerede tirsdag melde om mere end 20 afsluttede handler af gyllevogne og møgspredere.

Nordisk tang skal testes i danske besætninger

Udenlandske forsøg har tidligere vist, at tang kan hæmme metanproduktionen i køernes vom. Nu skal der dyrkes tang herhjemme, som skal forarbejdes og i sidste ende tilsættes kvægfoderet i danske besætninger.

Økologisalget er fordoblet på seks år

Der er udsigt til, at de danske forbrugere næste år vil købe økologiske varer for op mod 20 milliarder. Dermed vil det økologiske forbrug være mere end fordoblet på de sidste seks år.

Svinenoteringen bestemmer pris på McCormick-traktor

Helms TMT-Centret har et usædvanligt tilbud til alle landmænd: Køb en McCormick-lagertraktor og høst en gevinst, hvis svinenoteringen falder fremover. Eller betal mere, hvis den stiger.
Side 1 af 1692 (33833 artikler)Prev1234567169016911692Next