bannerPos

DLG: Vi vil gerne blive klogere på hestebønner

- Vi ved for lidt om dyrkningen, og der er kun nogle få pionerer inden for området, sagde Lars Olsen, konsulent hos DLG, da DLG sammen med Sejet Planteforædling holdt Innovationdage onsdag og torsdag.

Henriette Lemvig

Fagjournalist
21-06-2019 10:03
- Vi ved for lidt og satser nu hårdt på at blive klogere, lød det fra DLG, der på Innovationsdagene fremviste seks forskellige bud på dyrkningen af hestebønner.

Dyrkningen af hestebønner var katastrofal sidste år, og flere har derfor ikke haft mod på at gentage forsøget med den forholdsvis uprøvede afgrøde.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next