bannerPos

Har du en innovativ tilgang til planteværn?

Seges søger fremsynede landmænd til projektsamarbejde om ny tilgang til brug af planteværn. Foto: Djurslands Landboforening.
11-01-2020 14:59

Seges søger fremadsynede landmænd, som vil indgå i et tre-årigt projektsamarbejde om en ny tilgang til brug af planteværn.

Efter 2020 skal EU have en ny fælles landbrugspolitik (CAP), hvor der vil være et øget fokus på bæredygtighed, biodiversitet og klima.

Hos Seges ønsker de at bevare dansk landbrug i en førerposition på pesticidområdet og søger derfor fremsynede landmænd til projektsamarbejde om ny tilgang til brug af planteværn.

I de tre år projektet kører, vil de deltagende bedrifter sammen med rådgivere,

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

100 procent af svinene overlevede i forsøg med ny ASF-vaccine

Britiske forskere er kommet et skridt tættere på at udvikle en vital vaccine mod afrikansk svinepest (ASF), skriver PigProgress. I en nylig undersøgelse overlevede 100 procent af de svin, der var immuniseret med den nye vaccine, en dødelig dosis ASF-virus.
Side 1 af 1846 (36906 artikler)Prev1234567184418451846Next