bannerPos

Ser store muligheder i hestebønner

Martin Pedersen (t.v.) og Niels Frandsen fra Salling er begge glade for hestebønner i sædskiftet på grund af afgrødens mange gode egenskaber, og fordi den kan erstatte sojaprotein fra udlandet.
14-02-2020 06:28

Planteavlere i det nordjyske satser på bælgsædsafgrøder – både for at få et godt sædskifte og for at producere protein og samle kvælstof.

Hestebønner er en afgrøde, der kan en hel del, hvis den får de rette betingelser. Den har et stort potentiale som proteinafgrøde, den producerer sit eget kvælstof, og den har super positive egenskaber i sædskiftet.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next