bannerPos

Vidt forskellige strategier i Hvede 2.0-parcellerne

En enkelt bladslusefamilie kunne i går findes i KWS Zyatt vinterhvede. – Men ellers har vi nærmest ingen skadedyr set i år og ingen sprøjtning mod skadedyr foretaget i vinterraps eller vintersæd, siger Lasse Niebuhr, der dog her overvejer, om den kommende sidste svampesprøjtning skal tilsættes et skadedyrsmiddel.

Jørgen P. Jensen

12-06-2019 10:49
Tre firmaer konkurrerer mod Svenstrup-Giesegaard i valg af dyrkningsstrategi i vinterhvede. – Vi har valgt en helt anden gødningsstrategi end Yara, fortæller afgrødemanager Lasse Niebuhr fra Svenstrup-Giesgaard.

De seneste par uger har virkeligt været gode ved afgrøderne.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next