bannerPos

Prøv digitale produkter gratis indtil 31. marts

Det er nu muligt at afprøve digital markstyring, varslinger og planteværn med mere hjemme på egen bedrift. Her er det driftsleder hos HSH Agro, Thomas Madsen, der tjekker marken med Cropmanager. Foto: Thomas Madsen
10-09-2020 21:00

Lyder FarmTracking, CropManager Tildelingslag og CropManager Varslingspakke spændende? Så kan de nu prøves derhjemme gratis frem til foråret næste år, lover Seges.

Selv om man har set FarmTracking og CropManager på en udstilling eller hørt om det til et fagligt foredrag, er det noget andet selv at prøve det hjemme på egen bedrift.

Derfor stiller Seges nu en række driftsprogrammer gratis til rådighed i et halvt års tid hen over vinteren.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.

Dent-majs klar til sæson 20/21

Dent-majsens fordele med højt stivelsesindhold og stor fordøjelighed i koens vom kan nu udnyttes under nordiske himmelstrøg, oplyser firma.

Biogasbranche ser stort potentiale i nyt klimaudspil

CO2-differentierede kilometerafgifter for lastbiler skaber gode muligheder for at få gang i den grønne omstilling af den tunge transport, lyder det fra Henrik Høegh, formand for Biogas Danmark.

Nu sætter høstpresset ind i USA

Høsten med sojabønner og majs i USA er i gang, og det sætter pres på afgrødepriserne hen mod ugens afslutning. De generelle informationer i markedet er dog ikke prissvage, og der er derfor grænser for, hvor langt ned afgrødepriserne kan falde på den lidt længere bane.

Trådløse temperaturspyd rammer plet

StackView får nye trådløse funktioner. Opgraderingen kan både nye og eksisterende kunder få glæde af.
Side 1 af 1930 (38597 artikler)Prev1234567192819291930Next