bannerPos

Fødevareminister henter særlig rådgiver fra Landbrug & Fødevarer

Søren Andersen skal være særlig rådgiver for fødevareminister Mogens Jensen (S).

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
12-08-2019 09:20
Landbrug & Fødevarers pressechef, Søren Andersen, er ansat som særlig rådgiver for fødevareminister Mogens Jensen (S).

Fødevareminister Mogens Jensen har hentet en særlig rådgiver. Og det bliver en rådgiver med dyb indsigt i landbrugets forhold. Søren Andersen, der har været pressechef i Landbrug & Fødevarer, har nemlig fået jobbet, og han tiltræder sin stilling øjeblikkelig. Han skal fremover bistå ministeren med generel politisk rådgivning.

Søren Andersen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2011. Han har nået at arbejde i Landbrug & Fødevarer i 3,5 år. Tidligere har han arbejdet i Socialdemokratiet, og har været presserådgiver for Christel Schaldemose (S) i Europa-Parlamentet, og pressekonsulent for den socialdemokratiske gruppe.

Også miljøminister Lea Wermelin har ansat en særlig rådgiver. Det er blevet Mette Falkenberg Rasmussen de hidtil været chefrådgiver og manager hos Operate A/S og er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2007.

Markedspodcasten - Hvede og det sorte guld

Markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro - og chefredaktør Jacob Lund-Larsen - gør dig klogere på, hvordan du bør agere ude på markedet. I denne uge ser vi en hvedepris, der har brudt i opadgående retning, vi taler selvfølgelig om de stadigt høje svinepriser, rapsen samt om køb af olie.

Økoeksporten faldet med 46 millioner kroner

Økoeksporten er faldet med 46 millioner kroner i 2018, mens importen er steget med 500 millioner kroner. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

De belgiske landmænd er tilfredse med deres individuelle kvælstofregulering

Belgisk landboforeningsformand er overrasket over mængden af efterafgrøder i Danmark.

- Vi lider fortsat under uændrede restriktioner

- Hvorfor skal hele Belgien fortsat være én stor zone, så Kina og andre oversøiske markeder ikke vil købe vores svinekød, spørger svineproducent Paul Cerpentier.

Vinterhvedens lange vækstsæson udnyttes bedst ved tidlig såning

Landskonsulent fremlagde forsøgsresultater i vinterhvede og fremhævede tidlig såning som en vej til højere udbytter.

Så vårbyggen tidligt men vent på et ordentligt såbed

Landskonsulent er imponeret over udbyttestigninger i vårbyg og minder om vigtigheden af at så tidligt i et godt såbed for at få gode, stabile udbytter.
Side 1 af 1716 (34307 artikler)Prev1234567171417151716Next