bannerPos

L&F klar til at indgå i flere alliancer med landbrugskritiske foreninger

Danish Crown-direktør Jais Valeur (tv.) i snak med rektor på Københavns Universitet Henrik Wegener og L&F-direktør Anne Arhnung under tirsdagens internationale klimakonference med fokus på landbrug i København. Foto: Lasse Ege Pedersen

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
26-02-2020 07:55
Samarbejdet sidste år med Danmarks Naturfredningsforening om klimaudspil bliver ikke det sidste af den slags, lyder det fra L&F-direktør, Anne Arhnung, som i går var blandt talerne til international klimakonference i København.

Står det til Landbrug & Fødevarers direktør, Anne Arhnung, så skal der i fremtiden laves endnu mere samarbejde á la det, som landbrugsorganisationen lavede sidste år med Danmarks Naturfredningsforening. De to organisationer gik her sammen om et forslag omkring udtagning af lavbundsjorde.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Fordelene ved tidlig såning afhænger af vejret

Der kan være fordele ved tidlig såning, men det afhænger af vejret. Vælg under alle omstændigheder en sort, hvis egenskaber passer til såtidspunktet

Sortsvalg i vinterhvede

Et højt, stabilt udbytte er den vigtigste parameter, når du skal vælge vinterhvedesort. Men ifølge Seges har også andre forhold betydning for sortsvalget.

Det varme vejr i pinsen har sat gang i flyvningen af hvedegalmyg

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Landbrug og safari i Uganda

Uganda rummer masser af muligheder, som kun få danskere har stiftet bekendtskab med endnu. Men landet tæt på ækvator er inde i en hastig udvikling, som også nogle danske landmænd er med i.

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.
Side 1 af 1853 (37043 artikler)Prev1234567185118521853Next