Syv nye medarbejdere i rådgivningsselskab

Pr. 1. maj 2021 har rådgivningsvirksomheden Vestjysk ansat følgende nye medarbejdere:

Helle Borum er vendt tilbage til vestjysk efter 13 år som miljørådgiver hos Heden og Fjorden i Herning, der senere fusionerede med Sagro. Helle er ansat som miljørådgiver med fokus på svin og vil desuden fungere som politisk medarbejder.

Hun er 59 år og bor i Hvingel.

Ida Steffensen er ansat som salgskoordinator hos Danbolig. Hun kommer fra en kombineret stilling som sagsbehandler/trainee hos Nybolig.

Ida er 23 år og er bosat i Ringkøbing.

Mads Rauhe er ligeledes nyansat hos Danbolig. Mads kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver hos Ringkjøbing Landbobank og skal varetage salgs- og vurderingsopgaver.

Mads er 26 år og bor i Ringkøbing.

Lene Thorgård Andersen er vestjysks nye statsautoriserede revisor. Lene kommer fra en stilling som statsautoriseret revisor hos EY i Herning, og hun skal nu være med til at udvikle og vækste VL Revision.

Lene er 50 år og bor i Aulum.

Elsebeth Kirkeby Mathiesen er vestjysks nye driftscontroller. Hun har tidligere været ansat som bogholder/regnskabsassistent hos Sagro.

Elsebeth er 32 år og bor i Nr. Nebel.

Blandina Gloria Killerich er den ene af vestjysks to nye serviceassistenter. Blandina har hidtil fungeret som rengøringsmedarbejder hos vestjysk, og hun vil primært varetage rengøringsopgaver efter kl. 16.00

Blandina er 59 år og er bosat i Ringkøbing.

Lene Karlsen er ligeledes nyansat serviceassistent og har tidligere arbejdet som delikatessemedarbejder i Skjern. Hun vil være tilgængelig i dagtimerne og skal varetage mange forskellige funktioner.

Læs også