Fredskov skaber alt andet end fred – nu skal den måske i retten

Otte hektar fredskov har ført til at Per Kristensen, Mammen, er politianmeldt og måske ender i retten. Landbrugsstyrelsen mener, at Per Kristensen ikke har indsendt gødningsregnskab fra 2013 til 2016. Per Kristensen er enig, for han siger, han kan bevise at han ophørte i Register for Gødningsregnskab den 1. august 2013 og derfor ikke skulle lave gødningsregnskab herefter.

Per Kristensen, Mammen, er politianmeldt for ikke at have indberettet gødningsregnskab fra 2013 til 2016. Selv mener han at kunne bevise, at han ophørte i Register for Gødningsregnskab i 2013 og dermed ikke har skullet lave gødningsregnskab siden. Otte hektar økologisk fredskov har startet en sag mellem Per Kristensen, Mammen og Landbrugsstyrelsen.

En arbejdsulykke satte en stopper for Per Kristensens fritidslandbrug i Mammen i Midtjylland med kødkvæg og planteavl. Noget af jorden blev lejet ud og resten blev til skov.

- Vi ville gerne have mere natur på ejendommen og noget, som bare kunne passe sig selv, fortæller Per Kristensen, som i 2010 fik plantet otte hektar økologisk fredskov rundt om ejendommen.

Han indberetter i god tro sit lovpligtige gødningsregnskab, og da han året efter

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også