bannerPos

Skovdyrkerne udgiver temahæfte om skovflis

Skovflis er populært, og nu har Skovdyrkerne udgivet et temahæfte, der giver indsigt i skovflis og dets potentiale.
22-10-2020 11:05

UDGIVELSE Flis er en udbredt biomasse-kilde i Danmark – ikke mindst i varmesektoren. Og midt i en tid med klimafokus og politisk interesse, har Skovdyrkerne netop udgivet et temahæfte om skovflis. Hæftet giver indblik i den danske bæredygtige flisproduktion og svarer på, hvordan flisen modvirker klimaforandringer, lyser det i en pressemeddelelse fra Skovdyrkerne.

Skovflis er et restprodukt i forbindelse med produktionen af først og fremmest gavntræ, der blandt andet bruges i møbelproduktion og i bygninger. Hæftet har fået titlen ”Skovflis – Et af skovbrugets vigtigste produkter” og er netop blevet udgivet og er udarbejdet af VidenCenter Flis, som er Skovdyrkernes interne udviklings- og kompetencedenter indenfor alle aspekter af skovflis. Hæftet udsendes til alle Skovdyrkernes medlemmer – og kan ses af alle interesserede på www.skovdyrkerne.dk/skovflis

De Danske Skovdyrkerforeninger tæller 4.400 skovejende medlemmer.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39748 artikler)Prev1234567198619871988Next