bannerPos

- Man går meget efter Danish Crown

Danish Crown bliver nogle gange gjort for meget til prügelknabe, lød det fra repræsentantskabsmedlem i selskabet, Henrik Refslund, under debatten. Foto: Camilla Bønløkke

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
15-01-2020 23:34

Henrik Refslund, der sidder i repræsentantskabet i Danish Crown, er ikke helt tilfreds med den tone, som Danske Svineproducenter har holdt over for repræsentantskabet.

- Jeg føler, at man fra Landsforeningens side har sået lidt tvivl om, om repræsentantskabet i Danish Crown er dygtigt nok. Jeg ved godt, at Landsforeningen efterfølgende har skrevet et brev til os, at det var ikke meningen. Men i ugefaxen fra Landsforeningen stod der også noget om,

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Seges går online med ny haleguide

Seges Svineproduktion har udviklet en guide, som skal gøre det nemmere at producere grise med hele haler.

Arla havde 1.500 medarbejdere på kompetenceudvikling

Til årets udgave af Learning Week hos Arla deltog mindst 1.500 medarbejdere verden over hos virksomheden i oplæg om alt lige fra bæredygtighed til mindfullness. Og det var vigtigere end nogensinde, mener Helle Petersen, der er landedirektør hos Arla Danmark.

- Der mangler »manpower«

Kommunerne mangler ressourcer til at få ført vådområdeprojekter ud i livet, og systemet er for bureaukratisk, lyder det fra Søren Madsen, projektleder i Næstved Kommune, der til daglig arbejder med vådområdeprojekter.

- Vi skal have flere grise med krølle på halen

Svineproducent Joachim Clausen fra Ledbjerggaard ved Sorø har siden juli 2018 produceret grise med hele haler i forbindelse med et demonstrationsprojekt under Seges Svineproduktion. Erfaringerne er så positive, at haleklipperen forbliver på hylden her efter projektets afslutning.

Vækster med millioner: Samson sætter ny omsætningsrekord

Samson leverer grønne tal på top- og bundlinje, og bevarer optimismen for fremtiden trods et usikkert marked.

Spekulanterne satser stadig på optur til afgrødepriserne

De spekulative amerikanske kapitalfonde udbygger deres købspositioner i afgrødefutures, til trods for den igangværende høst i USA. De spekulative amerikanske kapitalfonde satser især på, at prisen for sojabønner skal op. Det forventer jeg også. Men på den korte bane må vi forvente en nedadgående priskorrektion på afgrødemarkedet.

Krav til kastration i QS er igen til debat

Svineproduktion.dk meddeler, at emnet om, hvorvidt udenlandske leverandører af grise eller kød til det tyske marked skal følge QS’ regler om fuld narkose før kastration, netop er taget op på ny.

Veganere gentager konventionelle trusler

Det skal være slut med konventionelt landbrug i Danmark, hvis Veganerpartiet får magt, som de har agt, lød det fra partiet under et pressemøde mandag. Men partiet har fortsat ikke meget andet end hensyn til dyr og miljø på partiprogrammet.
Side 1 af 1931 (38612 artikler)Prev1234567192919301931Next