Porcus Årsmøde i ny form i Fredericia

Med mange faglige emner, god mad og underholdning tiltrak programmet for Porcus Årsmøde 2023 over 500 svineproducenter og deres medarbejdere. I år var det med debut i nye rammer, da værterne bød velkommen i Messe C i Fredericia.

- Vi har valgt at tage chancen og holde vores årsmøde ét sted i stedet for tre steder, som vi gjorde sidste år.

Dyrlæge Kristian Viekilde kunne tirsdag eftermiddag byde velkommen til 520 tilmeldte svineproducenter og deres medarbejdere i Messe C i Fredericia, hvor Porcus i år havde valgt at samle kunder fra alle landsdele ét sted, fremfor at afholde årsmøde flere steder flere dage i træk. Mødet forløb ligeledes for første gang med en sideløbende engelsksproget linje, så dyrlæger og eksterne oplægsholdere var på podiet to gange på henholdsvis dansk og engelsk i løbet af eftermiddagen.

Højaktuelle emner var på banen i løbet af den faglige eftermiddag, inden aftenen bød på middag og underholdning med skuespiller og komiker Brian Lykke.

De mange fremmødte fik både en status på PRRS-sanering, et indblik i mulighederne og de produktionsmæssige og økonomiske resultater der kan hentes i optimering via data, fremtidsperspektiverne i alternativer til kirurgisk kastration, gode råd og vejledning på vejen til at få smågrisene i superligaen, mulighederne i mælkeanlæg og minivådfodringsanlæg og ikke mindst et indblik i Agrocuras forventninger til fremtidens økonomi.

Læs også