Porcus udvider teamet

Porcus Svinefagdyrlæger går med nye kompetencer på holdet styrket ind i 2020 - med svinedyrlæge Michael Agerley og svinefagdyrlæge Kristian Havn som nye medejere.

- Lige så vel som danske svineproducenter accelererer i størrelse, så gør landbrugets leverandører også. Og det kræver nogle muskler at løfte kravene til branchen fremadrettet.
Sådan lyder det fra medejer af Porcus Svinefagdyrlæger, Kristian Viekilde, om baggrunden for, at svinedyrlæge Michael Agerley og svinefagdyrlæge Kristian Havn blev en del af Porcus med virkning fra 1. januar.

- Årsagen til, at vi har valgt at tage springet, er et støt stigende ønske om at ville endnu mere, end det vi kunne tilbyde svineproducenterne i dag. Sagt helt ærligt, har vi søgt et stærkere fagligt partnerskab, lyder det fra de to nye medejere.

Et stærkt team til fremtiden

Med denne beslutning bliver Porcus nu en af Danmarks største specialiserede svinedyrlægepraksis - den klart største på Fyn og i Sønderjylland og nummer to i resten af Danmark.

- Som en del af et hold på 12 svinedyrlæger, har vi nu samlet de stærkest mulige kompetencer på dansk grund, og kan dermed yde en hurtig og mere effektiv problemløsning. En større praksis giver os langt bedre mulighed for innovation og udvikling af rådgivningen. Ny viden og et stærkt team er det, den fremtidige svineproduktion har brug for, påpeger Kristian Viekilde, som glæder sig over, at Porcus er blevet større og stærkere.

Porcus Svinefagdyrlæger er generelt kendt for løbende at finde på nye tiltag, og Kristian Viekilde kan da også afsløre, at det nye team allerede har flere idéer i spil.

- Vi er ved at sammensætte en innovationsenhed, der skal prøve at finde ud af, hvad det er, som vores kunder vil have. Samtidig vil vi arbejde meget mere i at styrke området inden for data og ikke mindst arbejde for et bedre uddannelsesfællesskab for udenlandske medarbejdere, hvor der ligger et stort indsatsområde.

 

Læs også