bannerPos

Webinar sætter fokus på projekter til løse søer

Seges Svineproduktion og Landbrugsstyrelsen inviterer sammen til online webinar tirsdag den 24. september. Arkivfoto: Camilla Bønløkke
14-09-2019 08:22
Få hjælp til at komme videre i dit byggeprojekt ved at deltage i et webinar med Seges og Landbrugsstyrelsen. Du får både viden om rammerne for ordningen »etablering af løsdrift i farestalde 2018« og faglig inspiration til dit projekt.

Seges Svineproduktion og Landbrugsstyrelsen inviterer nu til et online seminar (webinar) rettet mod dig, der har fået tilsagn om tilskud til farestier til løse søer i 2018, men ikke er kommet i gang med projektet endnu.

Ønsker du at ændre i dit projekt, men er usikker på reglerne? Har du behov for vejledning i den nye viden om indretning og brug af farestier til løse søer? Vil du være med til at højne dyrevelfærden i svinebedrifter?

På webinaret vil Landbrugsstyrelsen blandt andet fortælle om mulighederne for at ændre i tilsagn og om andre krav. Derudover deler Seges Svineproduktion nyeste viden inden for indretning og brug af farestier til løse søer og giver faglig inspiration.

Deltag online eller fysisk

Du deltager i webinaret hjemmefra via din egen computer, telefon eller tablet. Når du tilmelder dig webinaret, modtager du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til webinaret.

Webinaret foregår tirsdag den 24. september klokken 13-15. Det er gratis at deltage i webinaret, men det er nødvendigt, at du tilmelder dig via landbrugsstyrelsens hjemmeside.

Du kan også deltage i arrangementet fysisk ved at komme til Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, du gerne vil have besvaret, kan du med fordel sende dem forud for webinaret. Du sender spørgsmålene ved at klikke på det link, der står angivet i din tilmeldingskvittering. Spørgsmål sendes senest mandag den 16. september.

Du vil få alt materiale, som Landbrugsstyrelsen og Seges Svineproduktion bruger til webinaret, fremsendt dagen før.

Det er også muligt at stille spørgsmål løbende under webinaret.

Se mere om arrangementet via Landbrugsstyrelsens hjemmeside.

cab

Kvælstofudledningen 3.000 tons mindre end antaget

I 2018 blev der - korrigeret for nedbør - udledt 55.000 tons kvælstof frem for 58.000 tons til vandmiljøet, har Aarhus Universitet oplyst til miljø- og fødevareministeren, der i 30 år har overvurderet kvælstofudledningen. Fejlen får ingen betydning for fremrykning af efterafgrødekravet, oplyser Miljø- og Fødevareministeriet.

Landboforening sender 1,2 millioner kroner tilbage til medlemmerne

Alle medlemmer i Østjysk Landboforening kan se frem til en rabat på 70 procent af det samlede kontingent.

Vi skal stå fast, men ikke grave os ned

Det tjener vores interesser bedst, at vi demonstrerer, at vi tager omverdenens bekymring alvorligt, og at vi bestræber os på at holde forbruget af glyphosat nede, skriver Torben Hansen, formand for planteproducenterne i Landbrug & Fødevarer.

Sælg kvien og malk koen en omgang mere

Først i slutningen af anden laktation begynder en ko at give overskud. Derfor vil det ofte kunne betale sig at satse på en laktation mere til de gamle køer frem for at sætte nye ind, vurderer økonomikonsulent.

Offentligheden vildledt om pesticidfund

En historie i flere medier om næsten en fordobling af antallet af boringer med fund af pesticider bygger på manipulation af datamaterialet, lyder det fra Bæredygtigt Landbrug.

Østjysk Landboforening sender 1,2 millioner kroner tilbage til medlemmerne

Når Østjysk Landboforenings medlemmer om få dage modtager den årlige opkrævning, vil den være væsentligt mindre, end den plejer. Alle medlemmer kan se frem til en rabat på 70 procent af det samlede kontingent.

Svinenoteringen står stille

Efter sidste uges stigning er denne uges svinenotering uændret 13,80 kroner for grise, mens sonoteringen stiger med 20 øre til kroner.

Svinenotering fortsat på 13,80 kroner

De danske svinepriser står stille i øjeblikket.
Side 1 af 1751 (35015 artikler)Prev1234567174917501751Next