bannerPos

Webinar sætter fokus på projekter til løse søer

Seges Svineproduktion og Landbrugsstyrelsen inviterer sammen til online webinar tirsdag den 24. september. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

Redaktionen

14-09-2019 08:22
Få hjælp til at komme videre i dit byggeprojekt ved at deltage i et webinar med Seges og Landbrugsstyrelsen. Du får både viden om rammerne for ordningen »etablering af løsdrift i farestalde 2018« og faglig inspiration til dit projekt.

Seges Svineproduktion og Landbrugsstyrelsen inviterer nu til et online seminar (webinar) rettet mod dig, der har fået tilsagn om tilskud til farestier til løse søer i 2018, men ikke er kommet i gang med projektet endnu.

Ønsker du at ændre i dit projekt, men er usikker på reglerne? Har du behov for vejledning i den nye viden om indretning og brug af farestier til løse søer? Vil du være med til at højne dyrevelfærden i svinebedrifter?

På webinaret vil Landbrugsstyrelsen blandt andet fortælle om mulighederne for at ændre i tilsagn og om andre krav. Derudover deler Seges Svineproduktion nyeste viden inden for indretning og brug af farestier til løse søer og giver faglig inspiration.

Deltag online eller fysisk

Du deltager i webinaret hjemmefra via din egen computer, telefon eller tablet. Når du tilmelder dig webinaret, modtager du en kvitteringsmail med et link, som giver dig adgang til webinaret.

Webinaret foregår tirsdag den 24. september klokken 13-15. Det er gratis at deltage i webinaret, men det er nødvendigt, at du tilmelder dig via landbrugsstyrelsens hjemmeside.

Du kan også deltage i arrangementet fysisk ved at komme til Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N.

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, du gerne vil have besvaret, kan du med fordel sende dem forud for webinaret. Du sender spørgsmålene ved at klikke på det link, der står angivet i din tilmeldingskvittering. Spørgsmål sendes senest mandag den 16. september.

Du vil få alt materiale, som Landbrugsstyrelsen og Seges Svineproduktion bruger til webinaret, fremsendt dagen før.

Det er også muligt at stille spørgsmål løbende under webinaret.

Se mere om arrangementet via Landbrugsstyrelsens hjemmeside.

cab

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next