Klovshop klar med klovbus

Knud Iversen er klovbeskærer og indehaver af Klovshoppen, hvor han sælger værktøj, kemi og udstyr til klovbeskærer og landmænd. Samtidig er han dansk forhandler af den hollandske klovbeskæringsboks – LB Boks. Som noget nyt har han lanceret klovbussen, der er en mobil udstilling og demonstration, der kan rykke ud i hele landet.

Tekst: John Ankersen

Med næsten 40 års erfaring som klovbeskærer og en del år som initiativtager og indehaver af Klovshoppen, er Knud Iversen nu klar til at rykke ud i hele landet med sit seneste projekt – nemlig klovbussen.

En varevogn indrettet som en mobil udstilling og hvor et eksemplar af den hollandske LB klovbeskæringsboks vil være at finde på en påspændt trailer.

Og ambitionen og fagligheden omkring klovbeskæring har altid været høj hos Knud Iversen, der allerede som ung gik ind i faget med et stort mål:

-  Min ambition var at blive verdens bedte klovbeskærer.

Siden er det blevet til en lang karriere som klovbeskærer, som han stadig er fuldtids i dag samtidig med at han ejer og driver Klovshoppen, der primært er en onlinebutik, og som blev startet op i 2014.

 

Øge kendskabet

2020 blev for Knud Iversen langt fra det år, som han havde forventet.

-  Jeg skulle jo blandt andet have præsenteret LB klovboksen på messer og dyrskuer, men det satte coronaen jo en stopper for, forklarer Knud Iversen, der allerede har indstillet sig på at 2021 også er startet i skyggen af corona.

Samtidig er han ikke typen, der giver op så let. Så en ny idé med en klovbus, har taget form.

En kassevogn indrettet som en rullende udstilling af de mange produkter og artikler, som forhandles på Klovshoppen.dk. Herunder blandt andet klovlim, klovsko, værktøj, sårbehandlingsmidler og værnemidler.

Knud Iversen er, som nævnt, også blevet dansk forhandler af den hollandske klovbeskæringsboks LB Boks, som han har oplevet succes med både at sælge og leje ud.

Se mere på www.klovshoppen.dk.

Læs også

Dynamisk og gensidigt samarbejde
Vredesteins topdæk fås nu i pløjestørrelser
Alle planteavlere kan få gavn af ukrudtsbrænding
Er din kvægbedrift bæredygtig?
Kviehotel: - Jeg kan selv bestemme om jeg vil være i niveau 1 eller 2 og det er fuldstændig vanvittigt
Rådgiver: - Salmonella-stramningerne skal gennemtænkes igen