Kvalitetssikring med egenkontrol i foderladen
Den største omkostning er foderet. Derfor handler det om at sikre kvaliteten af såvel råvarer som færdigfoder. Jonas From Katholm fra SvineRådgivningen har en række vigtige råd til, hvordan man med egenkontrol kan sikre hygiejnen i foderladen.

- Det er selvfølgelig vigtigt med en høj hygiejne, hvor grisenes foder tilberedes, påpeger Jonas From Katholm fra SvineRådgivningen, der opfordrer til at rutinerne omkring hygiejne sættes i system.
- I køkkenet kan de fleste blive enige om, at hygiejne er vigtigt. Vi skal ikke forurene den mad, vi skal putte i munden, mens vi tilbereder den. Det samme er gældende i grisenes »køkken« - foderladen.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her