Agriteam-afdelinger slår sig sammen

Ejendomsmægler Bernt Villadsen, der er indehaver af Agriteam Randers ApS, slår forretningen sammen med Agriteam Viborg/Aars ApS ejendomsmæglerfirmaet Sæderup og Bjerregaard ApS.

Pr. 1 maj 2022 fortsættes under navnet ”Agriteam Bernt Villadsen ApS”.

-  Jeg har fået en fantastisk start som ejendomsmægler i Agriteam. I de godt 3 år med Agriteam, kan jeg se at kombinationen af et stærkt brand og min egen meget praktiske erfaring som landmand virkelig bliver taget godt imod hos landmænd. Både landmænd som går med tanker om salg eller dem som vil købe. Jeg har selv været landmand frem til 2017, har prøvet at sælge mit eget landbrug – og det er erfaringer og viden der kommer til gavn i salgsprocessen, siger Bernt Villadsen, og fortsætter:

Med Ib Bjerregaard får vi en fantastisk vidende ejendomsmægler på mælkeproduktioner og Bettina Sæderup er mæglerfagligt virkelig stærk, samtidig med at hun begår sig rigtig godt i sparringen med alle typer landmænd. Jeg ser frem til at Agriteam med denne sammenlægning kan blive en endnu tungere aktør på markedet.

Agriteam Bernt Villadsen ApS drives fremover med udgangspunkt i Randers, hvor administrationen er placeret. Bettina Sæderup er daglig leder på kontoret i Aars, Lars Jørgensen holder til i Kolind og Ib Bjerregaard kører ud fra sit hjem i Viborg.

- Dermed styrker vi fagligheden, samtidig med at vi holder fast i at være helt lokale. Samlet er vi nu syv medarbejdere der udelukkende arbejder for at landmænd fra Horsens og nord på kan handle ejendomme på en sikker og ordentlig måde – og vi har altid gummistøvlerne med i bilen, slutter Bernt Villadsen.

Læs også