Batteri-rider løfter barren for Ride-On klippere

Husqvarna udvider sit batterisortiment med den første batteridrevede Rider i 200-serien. Rider 200iX er perfekt for de, der vil holde plænen velplejet uden at skulle bekymre sig om støj, CO2-udledning og masser af vedligeholdelse.

- Rider 200iX er Husqvarnas første batteri-Rider, der er designet helt fra bunden, fortæller Husqvarna Danmarks salgsdirektør, Michael Schösser.

- Vi har ikke bare taget en almindelig benzin-Rider og sat en elektrisk enhed på den. Vi har redesignet hele køretøjet fra bunden for at skabe en Rider, der er optimeret til batteridrift. Bagefter har vi tilføjet en række funktioner, der både optimerer klippeydelsen og driftstiden og også giver bedre plænepleje.

Tilpas klipning til græsforhold

Mens man styrer Rideren, kan du med funktionen Dynamisk klipning tilpasse klipningen til de aktuelle græsforhold.

Det gør det lettere for den enkelte at holde sin plæne i den bedst mulige stand – og man får den maksimale effekt ud af driften og sparer tilmed på energiforbruget.

Når man sidder på Rider 200iX har man et godt udsyn over det frontmonterede klippebord. Man kommer let omkring snævre sving takket være det knækstyrede styresystem. Og man kan uden besvær klippe tæt på træer, buske og andre områder, der er svære at nå, og som normalt ville kræve manuel trimning.

Udvid kapacitet med ekstra batteri

Rider 200iX dækker plæner op til 4.000 kvadratmeter med et enkelt batteri. Har man en stor landejendom, kan man tilføje et ekstra batteri og få næsten dobbelt så stor dækning.

Et bredt udvalg af tilbehør gør tillige Rider 200iX til et multifunktionelt køretøj. Brug for eksempel en anhænger til at transportere brænde, blade, haveredskaber mm. Man kan endda køre varer indendørs, for batteri-Rideren udskiller ingen direkte CO2-emissioner.

Rider 200iX er så støjsvag, at man kan bruge maskinen på alle tidspunkter af dagen uden at genere omgivelserne.

Rider 200iX

• Støjsvag og effektiv Rider med en klippebredde på 94-103 centimeter.

• Stærkt batteri, der dækker op til 4.000 kvadratmeter på én opladning.

• Dynamisk klipning for energivenlig drift.

• Masser af tilbehør, der gør klipperen til et multifunktions-køretøj.

Læs også