Det gør en forskel at være gearet til landbruget

Service er altafgørende for den moderne landmands valg af maskinpartner, pointerer man hos New Holland.

300, 400 eller 500 sultne køer er ikke en landmands livret. Så er uheldet ude med en maskine, der ikke kan læsse foder, skal servicevognen være vaks. Året rundt.

- I denne branche gør det en forskel at være gearet til landbruget. Der er nogle særlige behov, når der står 500 sultne køer i stalden. Sådan er det. Og det kræver et særligt setup på forhandlersiden.

- Det setup har vi hos New Holland. Så når det er påkrævet, rykker vi ud og redder kunden i situationen. Og kan vi ikke på stedet reparere læsseren, så har de fleste af vores forhandlere reservemaskiner, der kan indsættes. Uden blokvogne. Vi kan køre dertil, fordi vi har forhandlere tæt på kunderne, siger Martin Tornøe, salgschef hos New Holland.

Vigtig brændstoføkonomi

Han understreger, at New Holland naturligvis også på produktsiden er gearet til landbruget og erhvervets specifikke behov med en bred vifte af modeller, når det kommer til læssermaskiner.

- Blandt de mest efterspurgte gummihjulslæssere er vores 15 tons gummihjulslæsser W170D. Men også den lidt mindre W130D på 13 tons er der flere og flere kvægbønder, der har fået et godt øje til, forklarer Martin Tornøe.

- Modellerne kan det, der efterspørges af krævende landmænd. Og så står de rigtigt stærkt på parametre som brændstof, vedligehold og service.

- Og vi er som nævnt vant til at servicere landmændene hurtigt året rundt. Det er ingen tilfældighed, at vi ti år i træk har været nummer 1 på traktorsiden. Det er heller ikke tilfældigt, at vores forhandlere i 2019 var Europas bedste på »construction« - altså de gule entreprenørmaskiner.

- Vi har Danmarks stærkeste forhandlernet og dermed et fintmasket servicenetværk, som er så afgørende i dagens landbrug, pointerer Martin Tornøe.

jll@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 61 20 95 82

Læs også