Tema 02-03-2018 13:45:54 Klækning i stalden fungerer fint Lars-Erik Garder er i gang med femte hold »Gårdkyllinger«, hvilket blandt andet indbefatter krav om klækning i stalden. Han har gode erfaringer og glæder sig over skiftet. Æggene er 18 dage, når de modtages og er klar til klækning inden for et par dage. Af Henriette Lemvig henriette@effektivtlandbrug.dk 40 21 97 57 Gem Lars-Erik Garder driver gården Vimtrupgaard ved Vejen og har siden august 2017 været en del af Danpos koncept »De danske Familiegårde«.Det underlægger ham blandt andet krav om brug af langsomt voksende race, ikke at bruge antibiotika i produktionen, og at kyllingerne er udklækket og opdrættet på samme ejendom. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Forrige artikel Næste artikel Læs også Videnskabeligt bevist: Topigs Norsvin-grise er størst ved fødsel og fravænning Her er nålefri vaccination en del af den interne smittebeskyttelse Kuldudjævning betyder: Mere antibiotika til pattegrise men ikke til smågrise Forsker: Dyrevelfærd er den vigtigste vaccine Zinkfri: Fravænning i farestien giver mindre diarre Senere fravænning giver højere tilvækst men mere diarre