Klækning i stalden fungerer fint

Lars-Erik Garder er i gang med femte hold »Gårdkyllinger«, hvilket blandt andet indbefatter krav om klækning i stalden. Han har gode erfaringer og glæder sig over skiftet.

På dag to vælter kyllingerne ifølge Lars-Erik Garder ud i hobetal, men han garanterer, at det hele foregår stille og roligt. Lars-Erik Garder driver gården Vimtrupgaard ved Vejen og har siden august 2017 været en del af Danpos koncept »De danske Familiegårde«. Lars-Erik Garder har ikke fortrudt, at han for godt syv måneder siden skiftede fra traditionel slagtekyllingeproduktion til i dag at indgå under Danpos koncept »De danske Familiegårde«.

Lars-Erik Garder driver gården Vimtrupgaard ved Vejen og har siden august 2017 været en del af Danpos koncept »De danske Familiegårde«.

Det underlægger ham blandt andet krav om brug af langsomt voksende race, ikke at bruge antibiotika i produktionen, og at kyllingerne er udklækket og opdrættet på samme ejendom.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også