bannerPos

Nye avancerede Massey Ferguson-traktorer

Massey Ferguson har netop på et pressemøde i Frankrig lanceret en helt ny traktorserie, MF 8S-serien. Den fås i fire modeller fra 205 til 265 hk. Traktorerne i Next-serien tilbydes med en lang række avancerede features, der ikke er set før.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
24-07-2020 15:56
Massey Ferguson lancerede fredag eftermiddag en nydesignet, avanceret traktorserie.

På et stort digitalt anlagt pressemøde fra Massey Ferguson-fabrikken i Beauvais i Frankrig blev koncernens hidtil største satsning indenfor traktorer, Massey Ferguson Next-traktorserien, lanceret.

Traktorerne i Next-serien tilbydes med en lang række avancerede features, der ikke er set før, langt bedre komfort, effektivitet og anvendelsesmuligheder.

Deltagerne til pressemødet fik fortalt, at der er brugt rigtig mange arbejdstimer på at udvikle den nye MF 8S-serie: Over en million udviklingstimer, der inkluderer ingeniørtimer, udvikling, test og afprøvninger.

Fire modeller

Next-traktorserien tilbydes i fire modeller:

MF 8S.205, 205 hk, MF 8S.225, 225 hk, MF 8S.245, 245 hk og MF 8S.265, 265 hk.

Serien, der har været under udvikling gennem de seneste fem år, har beholdt det ikoniske Massey Ferguson-design.

De ny traktorer tilbydes med flere forskellige transmissionsmuligheder, blandt andet Dyna-7 Semi Powershift og Dyna E-Power transmission.

Kabinen har brugervenlige betjeningsfunktioner og skærme, og kabinestørrelsen er 3,4 kubikmeter med et lavt støjniveau på kun 68 decibel, det laveste på markedet ifølge Massey Ferguson, ligesom der er automatisk aircondition, nyt armlæn og 360 graders udsyn.

Intelligente sensorer

Den nye Massey Ferguson-traktorserie kan fås med IoT-sensorer, hvor IoT står for Internet of Things. IoT-sensorer indsamler data fra traktoren og over, hvor den kører.

Der bliver mulighed for kørsel uden rat i de nye MF 8S-traktorer, og serien er gjort klar til autonom kørsel.

MF 8S-next-traktorerne er udstyret med avanceret præcisionsteknologi, der gør traktoren i stand til selv at tilpasse sig både den jord, traktoren kører på, og den afgrøde, som skal behandles.

MF 8S-serien kommer på markedet allerede nu med forskellige transmissionsmuligheder.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

De nye Next-traktorer

Noget af det nye på MF 8S-serien er:

● Nem vedligeholdelse

● Energibesparende lys og iøjnefaldende baglygter

● Kulstoffrie dæk fra Trelleborg med automatisk CTIS+-dæktryksystem

● Sølvgråt førerhus, der hælder lidt fremad

Ukrainsk afgrødehøst slår ny rekord

Ifølge det ukrainske konsulentbureau ProAgro vil den samlede ukrainske afgrødeproduktion slå nye historiske rekorder i år. Endnu en dårlig nyhed for afgrødeproducenter i den vestlige del af Europa.

Kritik af landboformand for kommunalt BNBO-frieri

- Det er direkte usmageligt at sætte landmænd under pres for at indgå såkaldt frivillige BNBO-ordninger helt uvidende om, hvad alle andre modtager, lyder kritik fra grundvandsforening.

Frankrig vil tillade roebejdsning med neonikotinoider

Den franske landbrugsminister har torsdag overraskende gen-godkendt neonikotinoider for op til tre år for at hjælpe de hårdt virusgulsot-skadede franske sukkerroemarker.

Vækstregulering anbefales kun i kraftigt udviklede vinterrapsmarker

Der er sjældent behov for svampebekæmpelse om efteråret. Caryx og Juventus foretrækkes, da de ikke tæller i triazol-regnskabet.

Kartoflers lagersygdomme begynder i marken

Korrekt opbevaring af kartofler efter optagning kræver omhyggelighed. En traditionel kartoffelkule er en mulighed, men omkostningerne ved en kule kan ofte være højere end ved at bygge og drive et lager, lyder det fra Grimme Skandinavien.

Efterlyser politisk fokus på slagtesvineproducenters vilkår

Flere slagtesvin i Danmark kan skabe vækst og arbejdspladser, lød det i går fra svineproducent Mads Niær Kristensen, Grauballegård nær Silkeborg, da de to fødevareordførere for henholdsvis Venstre og Socialdemokratiet, Erling Bonnesen og Anders Kronborg, lagde vejen forbi.

Svinebestanden er steget betydeligt i Danmark

De forbedrede priser på svinekød er formentlig medvirkende til, at svinebestanden i det sidste år er steget med næsten fem procent.

Pulje til slagtesvinestalde er oversøgt

Rådgiver kritiserer støtteordning til nye slagtesvinestalde, som er blevet overansøgt med 40 millioner kroner alene af rådgivningsvirksomheden Byggeri & Teknik I/S.
Side 1 af 1891 (37813 artikler)Prev1234567188918901891Next