bannerPos

Guldprisen vil op

Ugegraf for Guld, første position i dollar pr. troy ounce Guldprisen rykker igen op og har fortsat retning mod rekorder fra 2011 i 1.900 dollar.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
13-02-2020 22:47

De store aktieindex verden over banker på for nye kursrekorder. Men aktiemarkedet tøver. Hver gang de store index lige netop har brudt gamle kursrekorder vender de rundt igen og tager et nyt ryk ned. Det virker til, at investorerne inderst inde er i tvivl om, hvorvidt aktiefesten kan fortsætte ind i det uendelige. En hver ny kursrekord bliver således brugt som argument for at tage profit hjem. Alligevel kan vi konstatere, at de store aktieindex generelt set fortsat er i op-trend. Men kigger vi på prisen for guld, så kan vi også konstatere, at investorerne alligevel er nervøse. Således fortsætter guldprisen også op-trenden og det er et tegn på, at investorerne fortsat søger mod sikker havn.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next