bannerPos

Prisen for rapsfrø banker på for ny optur

Ugegraf for MATIF-rapsfrø, første position i euro pr. ton Rapsprisen skal beslutte sig for, om den skal mod 425 euro eller tilbage mod bunden fra marts i 330 euro pr. ton. De tekniske indikatorer taler i overvejende grad for, at rapsprisen skal op.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
20-05-2020 21:10

Prisen for europæisk rapsfrø på MATIF har stabiliseret sig hen over de seneste uger. Denne stabilisering kan potentielt vendes til yderligere optur inden længe. Således udviser rapsprisen nu tiltagende styrke i opadgående retning og derfor tegner det på et snarligt opadgående brud med den seneste sidelæns handel.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next