Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

DLG's nye hovedkvarter ved Fredericia er placeret tæt ved motorvejen og Lillebæltsbroen.
DLG's nye hovedkvarter ved Fredericia er placeret tæt ved motorvejen og Lillebæltsbroen.

FLYTNING Det skulle have været markeret med fest og farver, men på grund af coronaen, er den officielle indvielse af DLG’s nye domicil i Fredericia rykket til næste år.

Forleden blev det dog markeret, at de første 250 af i alt 350 medarbejdere, flyttede ind i de nyopførte lokaler i det nye DLG-domicil, der samtidig er en udflytning og samling af virksomheden, der tidligere havde hovedkvarter på Axelborg i hjertet af København.

Det har været noget af et projekt, at flytte og samle den store koncern i ét nyt stort hovedkvarter i Fredericia. Koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll, lægger ikke skjul på, at han er yderst tilfreds med den nye bygning – og ikke mindst, at det er lykkedes at flytte så mange medarbejdere.

- Det er gået over al forventning. IT kører, alt kører – det skyldes mange kompetente kræfter, lød det fra Kristian Hundebøll, da der forleden var indflytning og første arbejdsdag i det nye hovedkvarter – efter at flyttefolk, it-folk, teknikere og andre havde været i gang i dagene op til, med at gøre alt klar. 

Styrker samhørigheden

Mange ting har skullet passe sammen og fungere i forbindelse med DLG’s flytning fra København til Fredericia.

Omkring en femtedel af medarbejderne fra København, har valgt at rykke teltpælene op og flytte med til Fredericia.

Ifølge kommunikationschef hos DLG, Mette Sehested, har det blandt andet betydet, at omkring 150 nye medarbejdere er blevet ansat i DLG.

Samtidig er underafdelinger fra både Sønderjylland, Østjylland og Fyn, blevet flyttet til det nye hovedkvarter i Fredericia.

Og netop det, at hovedafdeling, underafdelinger og datterselskaber nu er samlet under samme tag – og for enkeltes vedkommende, er på vej til det, fremhæver Kristian Hundebøll.

- Det styrker samhørigheden og styrker samarbejdet. Alle er flyttet med i DLG’s foderorganisation, fortæller, Kristian Hundebøll, der samtidig konstaterer, at det ligeledes er til fordel for kunderne, som man har mærket efterspørge det.

Som nævnt, var det de første 250 af i alt 350 medarbejdere, der nu er flyttet ind i det nye hovedkvarter hos DLG, der under flytningen har haft midlertidige lokaler i Fredericia. Alle 350 medarbejder ventes at være på plads efter sommerferien.

Læs også

Nyt økologisk samarbejde tager form
Ny ejerform for landbrug i vækst
Danish Crown køber svensk pølseproducent
Landbrugsforretningen trækker op: Chr. Hansen fik en god start på 2021
Arla i grønt eksport-sats
Cargill åbner gigantisk foderfabrik i USA