DLG deltager ikke på Agromek og Nutrifair

DLG aflyser messen Vækstforum 2021, som skulle være afholdt i januar, og hverken DLG eller Vilofoss deltager i de store messer Agromek og Nutrifair i begyndelsen af det nye år. Beslutningen er taget på baggrund af myndighedernes anbefalinger vedrørende Covid-19.

Januar er højtid for de store danske landbrugsmesser, men i 2021 bliver det uden deltagelse fra DLG og Vilofoss. Det har landbrugsselskaberne besluttet på baggrund af myndighedernes anbefalinger vedrørende Covid-19. Det skriver de i en pressemeddelelse mandag.

- Normalt er vi særdeles stærkt repræsenteret på messerne i januar, hvor vi også selv plejer at være vært for DLG Vækstforum. Men situationen er en anden i år, og myndighederne har sendt en klar opfordring til alle – også virksomheder – til at bidrage til at standse spredningen af Covid-19, skriver de i pressemeddelelsen.

Og spørger man Jesper Pagh, koncerndirektør i DLG, er det et spørgsmål om at være bevidste om sit ansvar i kampen mod Covid-19.

- I DLG ser vi det som vores pligt at udvise samfundssind og rettidig omhu, og derfor har vi valgt ikke at afholde Vækstforum, ligesom vi ikke deltager i de to messer, siger han og uddyber: 
 
- Vi havde set meget frem til at møde kunder og samarbejdspartnere på messerne, men det vigtigste for os er, at vi prioriterer såvel vores kunders som vores medarbejderes sikkerhed. Vi vil ganske enkelt ikke løbe den risiko, der er forbundet med deltagelse i store arrangementer, og vi mener derfor, at vi har taget den eneste rigtige beslutning i lyset af den situation, vi som samfund befinder os i lige nu.

db

Læs også