LandboNord og DLBR Forsikringsmægler indgår partnerskab

Nu bliver det endnu nemmere for produktionslandbrug at få rådgivning om den rigtige dækning og den bedst opnåelige præmie i forbindelse med køb af forsikringer. LandboNord og DLBR Forsikringsmægler indgår et partnerskab, så det nu også vil være muligt at få forsikringsrådgivning som kunde i LandboNord.

I takt med danske landbrugsvirksomheder bliver større, så stiger kompleksiteten også i forbindelse med forsikringerne. Behovet for en uvildig forsikringsrådgivning er voksende. Derfor indgår LandboNord og DLBR Forsikringsmægler nu et partnerskab, så det bliver nemmere for den enkelte landmand at forsikre sin virksomhed.  

- Vi er glade for at byde DLBR Forsikringsmægler velkommen her i vores rådgivningsvirksomhed. På den måde har vi muligheden for at inddrage en uvildig forsikringsmægler i vores rådgivningsforløb, når det er nødvendigt. Her får vi en kapacitet med indsigt i de helt specielle risici, der er forbundet med driften, og de forsikringsbehov der måtte være i den forbindelse, siger adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

Dækningen er altafgørende

Hos DLBR Forsikringsmægler ser direktør Peter Quitzau frem til et endnu tættere samarbejde. I lighed med LandboNord, så er DLBR Forsikringsmægler også ejet af landmænd, og der er en ganske særlig grund til, at forsikringsområdet bør have en høj prioritet i et moderne landbrug.

- Når skaden er sket, er den største gevinst, at man er rigtigt dækket. Specielt når vi taler om produktionslandbrug i dag, som har værdier for mange millioner. Derfor er vi sat i verden for at sikre, at den enkelte landmand får den bedst opnåelige præmie ved køb af forsikringer og den rigtige erstatning, når skaden er sket. Derudover kan man benytte vores ekspertise i enkeltstående sager, hvor landmanden har brug for uvildig rådgivning, siger Peter Quitzau.

Mere om partnerskabet

Fra midten af august vil man kunne møde en DLBR Forsikringsmægler i LandboNords kontorer i Brønderslev, Fjerritslev og Randers.

Mægleren er en erfaren specialist i landbrugets forsikringer, er uafhængig af forsikringsselskaberne og varetager landmandens interesser.

Landmanden slipper for besværet med forsikringerne, og er sikret den rigtig forsikringsdækning til den bedst opnåelige pris. Typisk løber forsikringerne over en periode på fem år, og sender man forsikringerne i udbud, er der ofte mellem 5 og 35 procent at spare.

Vælger man en forsikringsmægler, er man sikret en rabat hos forsikringsselskabet, som ifølge Peter Quitzau, ofte vil dække den årlige udgift til en forsikringsmægler.

Læs også