LHN skal have ny direktør

Efter næsten 15 år som direktør hos LHN vil Tage Hansen takke af sidst på foråret i år for at hellige sig familie og fritidsinteresser

Direktør Tage Hansen siger farvel til LHN efter næsten 15 år i direktørstolen. Med en dåbsattest fra april 1957, og med mere end 500.000 kørte km frem og tilbage mellem hjem og arbejde, er tiden moden til at begynde et nyt livsafsnit med mere tid til familie og fritidsinteresser.

Og det er en både dygtig og populær direktør, som LHN snart siger farvel til. LHN’ s formand Christian Kock siger tak til Tage Hansen for hans mangeårige virke, og at han har fuld forståelse for beslutningen.

- LHN’s kommende nye direktør kan glæde sig til jobbet, siger Christian Kock, der samtidig oplyser, at der ikke er ansat en ny direktør endnu, men tilføjer at det indtil videre står åbent.

Men at det bliver en både spændende og interessant arv at løfte, lægger han ikke skjul på:

-Vedkommende får det privilegium at stå i spidsen for et yderst kompetent rådgivningshus og en virkelig spændende forening med en hel speciel historie og position lige midt i grænselandet med mange gode relationer hen over grænsen, oplyser Christian Kock.

Tage Hansen har efter planen sin sidste arbejdsdag i LHN den 31. maj, men bliver der behov for yderligere indsats i forbindelse med direktørskiftet, har Tage Hansen tilbudt at hjælpe til på deltid i en overgangsperiode.

LHN vil afholde en afskedsreception for Tage Hansen, inden han stopper – den endelige dato for den er endnu ikke fastlagt.

Læs også