Dansk firma først i Europa - drik mandler på farten

Efterspørgslen efter plantedrikke stiger med knap 30 pct. om året i Danmark. Derfor lancerer Naturli’ Foods nu også en serie af plantedrikke, som kan nydes, når man er på vej til studiet, jobbet, sport eller i skolen.

Det er første gang, at et On the Go-drikkeprodukt lavet af mandler præsenteres i Europa i denne type flasker, som er specialdesignet til at drikke på farten.
Naturli’ Foods har gennem det seneste år udviklet tre nye mandeldrikke til at drikke, når man er på farten. De kommer nu i supermarkedernes kølediske – side om side med mejeriprodukterne. De tre nye mandeldrikke fra Naturli’ Foods findes i Caffe Latté, Cocoa og orignal-versioner.

Populært at drikke planter
- Vi oplever en voldsom stigning i efterspørgslen efter plantedrikke, og samtidig boomer markedet for On the Go-produkter. Forbrugerne og handlen spørger os hele tiden, om vi ikke snart kommer med drikke til at nyde i toget, på cyklen eller gåben, når man er på vej et sted hen. Samtidig er vi først i Europa med mandeldrikke i ny specialflaske til on the go, så vi forventer, at der bliver taget rigtigt godt mod de nye drikke først i Danmark og siden i andre lande, siger Henrik Lund, der er direktør hos Naturli’ Foods.

Naturli Foods har gennem mange år været kendt af danskerne for plantedrikke i literkartoner, og de tre nye On the Go-produkter er derfor udviklet på baggrund af mange års erfaring med kvalitet, råvarer og smage.
 
- Smagen har været omdrejningspunktet i udviklingen af de tre nye drikke. Alle vores tests viser, at forbrugerne oplever, at de smager virkelig godt. Desuden er vi gået efter, at mandeldrikken skulle have lavere sukkerindhold end sammenlignelige mælkeprodukter med samme funktion, og så har vi tilsat B12 vitamin, som mange vegetarer og veganere efterspørger, siger Henrik Lund og fortsætter:
 
- Plantebaserede produkter er et skridt i den rigtige retning med henblik på at genskabe den gode balance mellem natur og mennesker. Vores endemål er at udvikle en plantedrik, som helt og fuldt kan erstatte mælk, siger han.

 

Læs også