Niels Borello Lausen partner i ledelses- og udviklingsvirksomhed

Pr. 1. april er Velas-chefen blevet partner i Boje & Ladekjær i Vejle.

Her pr. 1. april har Niels Borello Lausen skiftet lederstillingen og medlemskabet i Velas’ direktionsgruppe ud med et partnerskab i rådgivnings- og udviklingsvirksomheden Boje & Ladekjær i Vejle. En virksomhed, som blev stiftet af Kim Ladekjær og Lars Boje i 2017, begge med fortid indenfor landbrugsrådgivning, og som har særlig fokus på forretnings- og ledelsesrådgivning indenfor landbrug, fødevarevirksomheder, dyrlægeklinikker, håndværksvirksomheder og andre samarbejdspartnere.

- Vi føler os heldige, hver gang vi får en ny partner. At et engageret og modigt menneske fremover vil tage del i udviklingen af vores virksomhed, og dermed også vores kunders forretning og liv, det vækker glæde og stolthed. Niels Bonello er særdeles velkvalificeret indenfor de økonomiske og ledelsesmæssige discipliner og samtidigt et musisk menneske i både direkte og overført betydning. Det gør Boje & Ladekjær til et endnu bredere katalog af viden, indsigt og skæve vinkler, lyder det fra Kim Ladekjær, som dermed nu har seks partnere.

Ledelsessparring

Niels Bonello Lausen er uddannet HD i regnskab og økonomistyring og forud for det uddannet jordbrugsteknolog. Siden 2005 har han beskæftiget sig med landbrugsrådgivning, dels som driftsøkonom og virksomhedskonsulent i Centrovice og Velas, og dels som finansiel rådgiver i Danske Bank. Senest havde han som en del af direktionsgruppen i Velas ansvaret for afdelingerne kvæg, svin, byggeri og driftsøkonomi.

I det kundevendte arbejde får han i det nye regi fokus særligt opgaver inden økonomisk optimering, strategi og ledelsessparring med ejerledere. På de indre linjer bliver Niels Bonellos opgaver, på lige fod med de øvrige partnere, at bidrage til udvikling af partnernes faglige og personlige kompetencer.

- I Boje & Ladekjær bruger vi 10 procent af vores indtjening og tid på udvikling. Udvikling, som skal mærkes af vores kunder både i det faglige og i mødet mellem mennesker, siger Kim Ladekjær og tilføjer, at målet er at blive endnu flere partnere.

Læs også