Semler Agro omstrukturerer forretningen

Maskinforretning laver tilpasninger af sin forretning, som har betydning for flere af selskabets filialer.

Maskinforretningen Semler Agro flytter filial fra Holbæk til Næstved, mens tre filialer, Viborg, Bredebro og Mejlby – flyttes og ændrer status til akut-værksteder, som bliver lokaliseret vest for Viborg, omkring Rødekro og Støvring. Det er resultatet af en ny omstrukturering af Semler Agros forretning, som selskabet mandag eftermiddag har præsenteret i en pressemeddelelse. 

Foruden ændringen af de fysiske filialer fortsætter Semler Agro arbejdet med at samle reservedelslagrene i deres regionale hovedcentre. Det betyder, at lagrene fra de berørte filialer flyttes til et af de tre hovedcentre i Næstved, Vejrup eller Brønderslev. Samtidig samles alle fællesfunktioner i Vejrup-afdelingen.

I alt bliver 59 medarbejdere berørt af omstruktureringen. Alle bliver tilbudt en arbejdsplads i eksisterende filialer eller de nye akut-værksteder.

- Landbruget forandrer sig hele tiden, og det stiller krav til en virksomhed som Semler Agro. Vi er til stede mange steder i Danmark med fysiske filialer, men vi ved, at vi for at kunne være den bedste samarbejdspartner skal have endnu flere hjul under vores forretning. Derfor gennemfører vi en række ændringer, der gør, at Semler Agro også tilbyder den bedste service til landmændene mange år frem, forklarer Morten Buus, CEO for Semler Agro.

Morten Buus, der i slutningen november sidste år blev forfremmet fra driftsdirektør til administrerende direktør i Semler Agro, udtaler videre:

- Vi kommer i højere grad til at møde landmændene på deres marker frem for i vores filialer. Allerede i dag har vi 85 GPS-styrede servicevogne på vejen og en vagtordning på både reservedele og service, så vi altid er klar til at løse akutte problemer. Det er ikke længere det vigtigste, hvor vi fysisk holder til, for vi er altid på landevejen tæt på landbruget og landmændene, siger Morten Bruus.

Læs også