Handelsplatform tilbyder markedsanalyser

Handelsplatformen Commoditrader tilbyder nu de danske landbrug bedre markedsindsigt i form af markedsanalyser og prisindsigt, samt adgang til samtlige brugere af platformen. Det sker i forbindelse med, at Commoditrader har indtaget Polen som et nyt markedsområde udover det danske.

- I samarbejde med Agromarkets tilbyder Commoditrader nu adskillige værktøjer, som skal give landbruget et endnu stærkere grundlag for bedre handel.  På platformen kan man nu følge markedet via markedsanalyser og prisindsigter både lokalt i Danmark og internationalt. Herudover giver platformen fremover direkte kontakt til samtlige brugere på Commoditrader, for at skabe mere transparens og en bredere kontaktflade, lyder det fra Commiditrader, der tilføjer: 

- Den nye funktionalitet, hvor man direkte kan komme i kontakt med alle individuelle brugere på platformen, ses som et centralt værktøj for at sikre bedre handelsmuligheder og en bredere markedsadgang både lokalt og på tværs af grænser.

- Med de nye services og funktioner, som vi har bygget på i en rum tid, klæder vi nu både landbruget bedre på til at beslutte hvornår der skal handles, samt et endnu bedre værktøj til at få flere – og specifikt udvalgte landbrug og handelsselskaber med om buddet, når der handles. På den måde står man langt bedre i sin beslutning om hvornår, til hvilken pris, og på hvilke betingelser der handles, udtaler Ida Boesen, som er en af ildsjælene bag Commoditrader.

AgroMarkets abonnenter har til daglig adgang til den digitale platform, hvor al handel er gratis. 

Læs også