Bente Christensen

Revisorassistent, LandboNord

Bente Christensen kan den 16. juli fejre 50 års jubilæum i LandboNord.

Til forskel fra mange af sine kolleger, så havde Bente ingen landbrugsmæssig baggrund, da hun begyndte som elev for 50 år siden i Landboforeningen Østvendsyssels regnskabskontor – også kaldet Landbogården i Flauenskjold.

Drivkraften var interessen for tal og regnskaber, der ledte hende til karrierevejen som revisorassistent hos det der senere blev LandboNord. I de tidlige år bestod Bentes arbejde primært af kontering og tasteopgaver. Det var længe før computeren gjorde sit indtog på kontorerne, så Bente udførte det meste af arbejdet med regnskaberne manuelt.

Selvom det var hårdt, så gav det Bente en stor indsigt i regnskabsarbejdet, som utallige kunder – både store og små landbrugsvirksomheder – har nydt godt af gennem årene. God regnskabshåndtering gør en forskel.

Landbrugene har udviklet sig gennem årene, og de lovgivningsmæssige krav har fulgt trop og er blevet mere omfattende. Det inkluderer også kravene til regnskabsudarbejdelsen, hvilket er en af de ting, som Bente bemærker, når hun tænker på udviklingen i arbejdet med landbrugsregnskaberne. Bente Christensen sætter nærvær og engagement højt i sit arbejde, hvilket både kommer kunder og kollegaer til gode.

I LandboNord har Bente blandt andet været medlem af samarbejdsudvalget og været medarbejdervalgt medlem af LandboNords bestyrelse. Et arbejde, som hun har været rigtig glad for, da det både er lærerigt og nuancerer mange problemstillinger. Privat sætter Bente også sit præg gennem frivilligt arbejde.

Hun har tidligere været aktiv som bestyrelsesmedlem i Flauenskjold Idrætsforenings håndboldafdeling og kasserer i Skæve Rideklub, og i dag er det som kasserer/kontaktperson og medlem af menighedsrådet i Voer Sogn.

Sammen med sin mand Hardy har Bente to voksne børn, svigerbørn og to børnebørn. Hjemmet er et nedlagt landbrug, hvor parret tilbringer meget af fritiden – ofte i haven.

Jubilæet bliver fejret ved et internt arrangement.

Side 1 af 57 (1356 artikler)Prev1234567555657Next
NEJ

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.