Merete Søndergaard Christensen

Kvægrådgiver, LandboNord

Amalie Helene Bonnerup og Merete Søndergaard Christensen bliver nye kvægrådgivere i LandboNords KvægRådgivning

LandboNord har en del opgaver indenfor Non GM og klimatjek, og har derfor ansat kvægrådgiverne Amalie Helene Bonnerup og Merete Søndergaard Christensen til blandt andet at varetage disse opgaver.

- Landbruget er en central spiller i fremtidens klimaindsats, og derfor er det vigtigt at understøtte vores kunder bedst muligt i den forbindelse. Forbrugerne stiller i stigende grad krav til klima og bæredygtighed, og det er vi meget opsatte på at hjælpe vores kunder med at honorere bedst muligt. Det kan være kompliceret at skulle forholde sig til de mange nye regler og alt papirarbejdet, og det vil vi rigtig gerne hjælpe landmændene godt i gang med. Det gør vi blandt andet med at give overblik og bruge den nyeste viden på området. I den forbindelse har vi netop ansat Amalie Helene Bonnerup og Merete Søndergaard Christensen, så vi fastholder og styrker fokus på området, siger rådgivningschef, Agriculture, Merete L. Andersen.

Udover KvægRådgivningen så er LandboNord en rådgivningsvirksomhed, der rådgiver fødevareproducenter indenfor økonomi/regnskab og skat, miljø, husdyr- og planteproduktion, jura, IT, HR og socialområdet. LandboNord koncernen har, udover kontoret i Brønderslev, også kontorer i Fjerritslev og Randers.

Både Amalie Helene Bonnerup og Merete Søndergaard Christensen er begge uddannet agrobiologer, og skal varetage opgaver med generel kvægrådgivning, videoanalyse, klimatjek og NON-GM fodring. 

Side 1 af 47 (1107 artikler)Prev1234567454647Next
NEJ

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.