bannerPos

Italiensk kunde tilfreds efter besøg

Italienerne besøgte både slagterigangen i Holsted og Horsens og var godt tilfredse med, hvad de så, vurderer Danish Crown. Arkivfoto

Lis Agerbæk Jørgensen

Redaktionssekretær og journalist
27-06-2018 10:00
Besøg hos Danish Crown og på slagterierne både i Holsted og Horsens faldt godt ud, da italienske Gesco var gæst.
Både Danish Crown Beef og Pork var repræsenteret, da den italienske kunde Gesco var på besøg i Danmark, og det var så vellykket, at kunden rejste hjem som ambassadør, oplyser Danish Crown.
Slagterierne i Holsted og Horsens lagde begge besøgsgang til, da Gesco var på besøg i sidste uge for at se, hvordan Danish Crown arbejder. Det var ikke tilfældigt at begge forretninger var repræsenteret.
- Vi er startet sidste år med at sælge dry-aged burgere til Gesco efter et mangeårigt samarbejde, hvor vi også har en god afsætning af udskæringer af kalv fra Danmark og okse fra Husum. Det bånd ville vi gerne styrke, og det var samtidig en supergod anledning til at styrke kontakten til Pork, som tidligere har handlet med Gesco, og som netop har genoptaget samarbejdet efter en pause, siger Jan E. Nørhede, der er senior director i Danish Crown Beefs salgsafdeling.
På den måde fik Danish Crown mest muligt ud af besøget til gavn for hele forretningen, vurderer han.
 

Imponerede kunder

Besøget kom i stand gennem en salgskonkurrence på dry-aged burgere blandt Gescos forskellige afdelinger. Vinderne var inviteret til Danmark sammen med indkøbsafdelingen af Danish Crown Beef, og efter besøget var det en imponeret kundegruppe, der rejste tilbage.
- Der blev givet et rigtig fint indtryk af både Pork og Beef, som vi håber, kan være med til at udbygge den eksisterende handel og måske skabe noget nyt. Da de tog afsked, fortalte de, at de ville hjem og fortælle kollegerne om oplevelsen, og agere ambassadører for Danish Crown hos Gesco, så vi er bestemt tilfredse med besøget og den oplevelse, vi gav dem, siger Jan E. Nørhede.
 

Demo kan hjælpe til valg af såmaskine

VKST viser et bredt udsnit af nye såmaskiner på en stor sådemo tirsdag den 3. september på Ny Lellinge ved Køge.

Sådan forebygger du havrerødsot i vintersæd

Fra 16. september kan forekomsten af bladlus i vinterbyg og -hvede i tidligt såede marker i milde områder følges. Bladlusene kan overføre havrerødsotvirus, oplyser Seges.

Høstdagene skal prioriteres

Høsten er i disse dage udfordret af regn og en ustabil vejrudsigt. Det kræver øget omtanke og fokus for bedst muligt resultat. Planteavlskonsulent giver gode råd til fokusområder.

Flottere smågrise og tilvækst på op imod 550 gram på nordjysk bedrift

Grisene har det godt på Nørregaard i Nordjylland. En del af æren tillægger gårdejer Ole Mathiasen sit samarbejde med DLG og Vilofoss, der har ført til et skifte af foder og mineralblandinger til smågrisene. Mavesundheden er gennem det seneste år forbedret, og tilvæksten er steget fra 480 gram til op imod 550 gram pr. dag.

KMP-fuldfoderanalyse – et billigt men godt alternativ til kemiske analyser

For at sikre sig, at fuldfoderet konstant holder den samme kvalitet, er det muligt at få foretaget en hurtig og billig analyse på Seges’ laboratorie i Skejby.

Majsen har rejst sig

Tilbage i maj måned stod væksten stille i majsen på grund af kulde, men kvælstoffet var stadig tilgængeligt i jorden, da vi fik vand og varme - og så gik det stærkt.

Transportører undersøger juridisk spor

Under torsdagens krisemøde hos grisetransportørerne blev det besluttet at afvente svar på en henvendelse til Fødevarestyrelsen, som man afleverede for flere uger siden. Derudover vil man undersøge, om et 48-timers krav er på linje med EU-regler.
Side 1 af 1606 (32120 artikler)Prev1234567160416051606Next