bannerPos

Italiensk kunde tilfreds efter besøg

Italienerne besøgte både slagterigangen i Holsted og Horsens og var godt tilfredse med, hvad de så, vurderer Danish Crown. Arkivfoto

Lis Agerbæk Jørgensen

Redaktionssekretær
27-06-2018 10:00
Besøg hos Danish Crown og på slagterierne både i Holsted og Horsens faldt godt ud, da italienske Gesco var gæst.
Både Danish Crown Beef og Pork var repræsenteret, da den italienske kunde Gesco var på besøg i Danmark, og det var så vellykket, at kunden rejste hjem som ambassadør, oplyser Danish Crown.
Slagterierne i Holsted og Horsens lagde begge besøgsgang til, da Gesco var på besøg i sidste uge for at se, hvordan Danish Crown arbejder. Det var ikke tilfældigt at begge forretninger var repræsenteret.
- Vi er startet sidste år med at sælge dry-aged burgere til Gesco efter et mangeårigt samarbejde, hvor vi også har en god afsætning af udskæringer af kalv fra Danmark og okse fra Husum. Det bånd ville vi gerne styrke, og det var samtidig en supergod anledning til at styrke kontakten til Pork, som tidligere har handlet med Gesco, og som netop har genoptaget samarbejdet efter en pause, siger Jan E. Nørhede, der er senior director i Danish Crown Beefs salgsafdeling.
På den måde fik Danish Crown mest muligt ud af besøget til gavn for hele forretningen, vurderer han.
 

Imponerede kunder

Besøget kom i stand gennem en salgskonkurrence på dry-aged burgere blandt Gescos forskellige afdelinger. Vinderne var inviteret til Danmark sammen med indkøbsafdelingen af Danish Crown Beef, og efter besøget var det en imponeret kundegruppe, der rejste tilbage.
- Der blev givet et rigtig fint indtryk af både Pork og Beef, som vi håber, kan være med til at udbygge den eksisterende handel og måske skabe noget nyt. Da de tog afsked, fortalte de, at de ville hjem og fortælle kollegerne om oplevelsen, og agere ambassadører for Danish Crown hos Gesco, så vi er bestemt tilfredse med besøget og den oplevelse, vi gav dem, siger Jan E. Nørhede.
 

Miljøminister: Øko-landbrug er godt for grundvandet

Der er et klart behov for at beskytte drikkevandet bedre på grund af det stigende antal sager med fund af rester af pesticider, der har skabt overskrifter siden 2017. Det siger miljøminister Lea Wermelin, efter at det er kommet frem, at der findes pesticidrester i mere end fire ud af ti drikkevandsboringer.

Prisnedtur på svin kan udeblive

Den sæsonmæssige prisnedtur kan helt udeblive i år, lyder det i en markedskommentar fra Danske Svineproducenter. I dag er Nord-West-noteringen igen uændret.

Kina har importeret danske avlssøer

De vedvarende problemer med afrikansk svinepest har fået Kina til at importere godt 900 danske alvssøer via fly. Det skriver Reuters Bureau.

Markedspodcasten - WASDE-rapport presser priserne

WASDE-rapporten presser priserne, men markedsanalytiker Peter Arendt tror dog ikke på, at presset bliver ved.

Økologer vil være en del af klimaløsningen

Klimaet er på alles læber - og med rette. Derfor er klimaet og klimaforandringerne også omdrejningspunktet for en stor del af programmet, når den danske øko-branche samles til økologikongressen 20.-21. november, der er arrangeret af Seges, Økologisk Landsforening, Landbrug & Fødevarer samt Biodynamisk Forening.

Seges svarer fødevareministeren igen

Fødevareministeriets annoncerede stramninger i dyrevelfærdskontrollen får en hård medfart hos Seges Svineproduktion.

Fødevareeksporten er på rekordkurs

Virksomhederne i den danske fødevareklynge øgede eksporten for de første syv måneder i år med 2,4 milliarder kroner sammenlignet med sidste år, og er dermed på rekordkurs.
Side 1 af 1659 (33170 artikler)Prev1234567165716581659Next