400 hørte om forbrugsvaner, regnskabstal og kærlighed

Stor interesse da rådgivningsfirmaet Sagro forleden havde arrangeret økonomikongresser i Aulum og Billund, og intet mindre end 400 landmænd mødte op til de to arrangementer.

Selvfølgelig var det for deltagerne spændende at høre om, hvordan det var gået økonomisk for Danmarks landmænd i 2021. Det var tydeligt at se, for der var næppe en eneste, som kiggede på ur eller telefon undervejs. Men noget, der sikkert også var med til at drive deltagerantallet op, var de to “ekstra-talere”.

I Aulum var det Lene Beier, som nok bedst er kendt fra programserien “Landmand søger kærlighed”, der holdt oplæg. Det var især morsomt for to af aftenens deltagere, som selv var tidligere medvirkende i programmerne, hvilket fremkaldte høj latter blandt publikum, når hun henvendte sig direkte til dem.

I Billund var det Anne Glad, som var forbi for at fortælle om bæredygtighed, kundetyper og forbrugsvaner, både nu og i fremtiden.

- Når jeg står som privatforbruger og steger selleribøffer, kan jeg nogle gange godt komme i tvivl om, hvorvidt det batter noget. Men når I som fødevareproducenter gør noget, så rykker det altså, var en af beskederne fra Anne Glad.

Anne Glad er ikke bare et kendt ansigt, som føler sig frem ift., hvad hun selv forventer. Som tidligere strategisk direktør i et af Danmarks største reklamebureauer er alle udsagt pakket ind i statistik fra tonsvis af undersøgelser. Mange gange kunne man i salen høre både høj latter og det klassiske “virkelig?!”, når hun præsenterede salgstal, som viser en helt anden forbrugeradfærd end den, der anbefales fra officielle myndigheder.

- Vi er utroligt glade for, hvordan arrangementerne gik. Også interessen for regnskabstal har været overvældende. Og så er det sjovt at krydre en faktatung økonomikongres med indspark udefra, så vi også får et helikopterperspektiv på det, vi går og laver til hverdag, siger Palle Høj, direktør i Sagro Regnskab.

Læs også