44.000 besøgte dyrskuet i Odense

Besøgstallet ved årets fynske dyrskue blev mindre end sidste år, måske på grund af regnbyger både lørdag og søndag. Fotos: Erik Hansen
17-06-2018 17:30:36
Regnbyger både lørdag og søndag sendte besøgstallet ved Det Fynske Dyrskue et stykke under 50.000. Sidste år var der 57.350 besøgende.

Efter flere år med besøgstal over 50.000 ved Det Fynske Dyrskue i Odense, måtte arrangørerne, Fynsk Landbrugs Eventforening, her i weekenden konstatere en nedgang til 44.000 gæster.

Både lørdag og i dag søndag drev for landbruget længe ventede regnbyger hen over Fyn, hvilket måske har medvirket til, at mange dyrskuegæster valgte at blive hjemme fra skuet i år. Men også øvrige arrangementer i Odense og rundt om på Fyn har måske logget mere end Dyrskuepladsen midt i Odense by.

Efter en førstedag i fredags med 18.000 besøgende, heraf omkring 10.000 børn fra fynske skole og børnehave, mod 17.400 sidste år, faldt besøgstallet både lørdag og søndag. Lørdag var der 15.000 gæster på pladsen mod godt 21.000 sidste år. Søndagens besøgstal var henholdsvis 12.000 mod 19.000 mod sidste år.

Dyrskueformand Torben L. Povlsen er alligevel tilfreds med forløbet af de mange aktiviteter på pladsen.

- Det Fynske Dyrskue er en event, som byen kan være stolt af, og med 44.000 gæster oplever vi, at dyrskuet igen står sin prøve. Sammenhold, engagement og begejstring er nogle af de faktorer, som gør dyrskuet til en unik familiebegivenhed, og tilbagemeldingerne fra skuets gæster har været positive, siger Torben Povlsen, der dog beklager en unødig shitstorm på facebook og en demonstration udenfor pladsen mod, at kælegrisene bliver aflivet efter skuet.

- Det fortæller os kun, at dyrskuet har en meget vigtig informationsplatform om landbrugets produktion og produkter. Derfor er det meget afgørende, at landmændene i endnu højere grad deltager på dyrskuet og i formidlingen i forhold til forbrugerne, som gæster skuet. 

 

Billeder fra Det Fynske Dyrskue

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer