bannerPos

Kom godt fra start

Foto: Niels Okking Østdansk Landboforening afholder planteavlsmøder d. 26. februar.
12-02-2020 15:38

En ny sæson står for døren og Østdansk Landboforening inviterer derfor til planteavlsmøde onsdag d. 26. februar i deres lokaler på Centervej 6 i Rønnede på Sjælland.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding, skriver Østdansk Landboforening. Der er mulighed for at deltage enten formiddag eller aften. Programmet er det samme.

På dagen vil der være indlæg fra Østdansk Landboforenings egne planteavlskonsulenter, der vil opdatere de fremmødte i de seneste regler. Der vil endvidere være indlæg om sprøjtestrategier og dyrkning af vårbyg. Registrering ved hjælp af Farmtracking står også på programmet.

Nyt projekt skal gøre robotter klogere

Danske Agrointelli er med i et internationalt samarbejde, der skal gøre de robotter, der anvendes i blandt andet landbruget, langt klogere end de er i dag.

Færre dødfødte med nyt overgangsfoder

- Faringerne forløber upåklageligt, og grisene er kæmpestore og levedygtige. Det kører bare. Driftsleder Lizette Pilegaard lægger ikke skjul på, at hun er tilfreds med effekten af et nyt overgangsfoder til søer, som Vestjyllands Andel har udviklet.

Den døde kat hopper en sidste gang

Aktierne har taget et pænt ryk op hen over ugen. Det er ikke et tegn til, at krisen er ovre. Det er blot en naturlig korrektion efter fire uger med voldsomme kursfald. Vi så det samme under finanskrisen. Her foretog aktierne også et pludseligt ryk op, inden det igen gik kraftigt ned. I trading kalder man det for en død kat, der hopper.

Forårsarbejde i Nordsjælland

Arresøgaard Maskinstation er i denne uge begyndt på såarbejdet. Første opgave var etablering af vårbyg isået forskellige companion crops direkte i stub.

Svineproducent: Tilsætningsstof giver mine søer en stabil brunst

Manglende brunst hos søerne blev en saga blot, da østjysk svineproducent begyndte at bruge fodertilsætningsmidlet Micro-Aid.

Vilofoss gør zinkløs foderløsning bedre

Der er en tydeligt sammenhæng mellem proteinniveau og risikoen for diarré, men samtidigt er protein også nødvendig for at opnå maksimal tilvækst. Den balance synes med LoZn-konceptet fundet hos Vilofoss.
Side 1 af 1806 (36118 artikler)Prev1234567180418051806Next