Messe samler juletræbranchen

Langesømessen har fortsat stigende udstillerinteresse og besøg fra mange lande. Den tredje torsdag i august ventes igen 3.000 gæster i de smukke omgivelser vest for Odense, der huser messen for 27. gang i træk.

De fleste i juletræsbranchen har sat kryds i kalenderen den tredje torsdag i august, helt præcist den 16., hvor de valfarter til Langesømessen på det fynske gods Langesø ved Morud. Messen slår i år dørene op for 27. gang i træk, hvor fagfolk for juletræsproduktion og afsætning mødes, ikke blot de danske, men fra hele Europa. Og det er der ifølge direktøren for Langesø Skovbrug, Hans Berner, en række grunde til:
- Du kan opleve alt, hvad du skal bruge i produktionen af juletræer og pyntegrønt og alt, hvad der relaterer til branchen og de personer, som er i den. Messen har sin betydning af to grunde, først fordi du kan se og høre om alle nyheder, men også at den er et samlingspunkt for hele branchen, hvor folk kan netværke en hel dag.
Direktøren forventer derfor, at antallet af betalende gæster lander på 3.000 som de senere år, og det samme med antallet af udstillere, hvor der er tilmeldt omkring 130-140. Standene er alle placeret langs skovvejene ved Langesø Slot og den store sø ved slottet.
 
Læs mere om messen i LandbrugØst nummer 32.
 
Langesømessen
Den 27. fagmesse for juletræer og pyntegrønt:
Dato: Torsdag den 16. august
Åbningstid: Kl. 9-17
Sted: Langesø Gods, Langesøvej 144, 5462 Morud
Billetpris: 150 kroner inkl. katalog
Forplejning: Der kan købes frokostbuffet serveres på to spisesteder på udstillingsområdet. Desuden salg af sandwichs, pølser, kaffe mm under hele messen
Aktiviteter: Ca. 130-140 udstillingsstande, demonstrationsparceller med kemisk ukrudtsbekæmpelse, kåring af »årets juletræer«, DM udkørsel mm
Arrangør:  Langesø Gods (www.langesoe.dk)
 

 

 

Læs også