Stormøde med fokus på foder til søer og pattegrise

Porcus Svinefagdyrlæger inviterer til Fokus 35 vital-møde den 17. juni i lokalerne på Dalum Landbrugsskole.

Dagens tema er »Kan man fodre sig til større nyfødte grise, og kan man fodre sig til større fravænnede grise?«, når Porcus Svinefagdyrlæger inviterer til stormøde i forbindelse med »Fokus 35 Vital-konceptet«.

Fokus 35 Vital er gruppen for de besætninger, der gerne vil have fuld fokus på effektiviteten. Det er et koncept, hvor der månedligt indsendes månedlige rapporter, så besætningen kan benchmarkes mod resten af fokusgruppen, og hvor der fire gange årligt arrangeres møder med eksperter fra hele Danmark som indledere.

I år finder stormødet sted onsdag den 17. juni klokken 13-16 på Dalum Landbrugsskole, hvor der fra klokken 12.30-13.00 er ankomst med sandwich og vand/øl i aulaen.

På mødet vil eksterne eksperter, svineproducenter og dyrlæger bidrage med indlæg med viden og erfaringer i forhold til dagens tema, der blandt andet omfatter svineproducenters erfaringer med mælkeanlæg. Temaet rundes også af med en paneldebat om fordele og ulemper ved de forskellige typer af mælkeanlæg.

Sidst men ikke mindst vil der på mødet være en gennemgang af årets resultater i Fokus 35 Vital, med kåring af de besætninger, der har rykket sig mest.

Tilmelding til stormødet skal ske med antal deltagere til Porcus-kontoret senest mandag den 15. juni. Mødet er også åbent for besætningsejere og driftsledere, som endnu ikke er med i Fokus 35 Vital-konceptet.

 

Læs også

Er den veganske bølge en fare for kødproduktionen?
Efter 10 år har NutriFair fortsat fingeren på pulsen
Må lukke dørene: Endnu en konference bliver offer for corona
Efter traktordemonstration: Det stopper ikke hér
Nye Borgerlige-profil: - Man ”fucker” ikke med vores grundlov
Stor opbakning til Aarhus-demonstration