Fokus på fremtiden og sund jord

Agrovi inviterer 27. oktober til Sund Jord-konference på Knudstrupgård ved Sorø.

Torsdag den 27. oktober afvikler Agrovi for 7. år i træk Sund Jord-konference, og det foregår vanen tro hos Søren Ilsøe på Knudstrupgård ved Sorø.

Ligesom de foregående år bliver det en dag, som byder på indlæg i maskinhuset og ture i marken, hvor deltagerne blandt andet skal se nærmere på forskellige forsøg i vinterrapsen og høre flere spændende indlæg – blandt andet fra Michael Bundgaard fra Klitgaard Agro i Vendsyssel.

Det endelige program foreligger ikke i skrivende stund, men planteavlskonsulent Andreas Skov Rasmussen fra Agrovi forsikrer, at deltagerne har noget at se frem til.

- Vi arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads, men jeg kan godt garantere, at det bliver en faglig spændende dag med gode indlæg om fremtidens landbrug, fortæller Andreas Skov Rasmussen.

Deltagere fra hele landet

Sund Jord-konference tiltrækker normalt planteavlere fra det meste af landet, og hos Agrovi forventes det også at blive sådan i år.

Traditionen tro indledes dagen med morgenmad klokken 8.30, der er frokost med lidt varmt at spise midt på dagen, og der sluttes af med kaffe ved 15-tiden.

Andreas Skov Rasmussen oplyser, at hele det endelige program offentliggøres på Agrovis hjemmeside, hvor der også er tilmelding til konferencen.

Da arrangementet foregår i marken og maskinhuset anbefales gummistøvler og varmt tøj.

Læs også