bannerPos

7.500 Schäffer-maskiner

7.500 Schäffer-maskiner har Helms TMT-Centret importeret fra Schäffer-koncernen siden 1994. - Vi er en familieejet virksomhed, ligesom Schäffer er, og vi tænker i generationer og bygger vores samarbejde på relationer og respekt og tillid, sagde Allan Helms (tv), flankeret af Rüdiger Lohoff, Kristian Helms, Jakob Helms, der også er anden generation i Helms-familien og endelig Siegfried Schäffer yderst til højre.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
10-11-2019 17:37
På Agritechnicas åbningsdag kunne Helms-familien fejre en milepæl med Schäffer-familien.

Helms TMT-Centret A/S og Schäffer Maschinenfabrik GmbH kunne i dag fejre at Helms TMT-Centret, der er importør af Schäffers store maskinprogram, har solgt 7.500 Schäffer-maskiner igennem deres lange samarbejde, som startede allerede tilbage i 1994.

- Verden har forandret sig siden vi begyndte at sælge Schäffer-minilæssere. Dengang var det Bobcat de danske landmænd efterspurgte, sagde Kristian Helms i forbindelse med fejringen af det lange samarbejde, og fortsatte:

- I dag efterspørges mere sofistikerede maskiner, der kan løse mange opgaver og Schäffers minilæssere, er velegnet til stort set alle opgaver, forklarede han.

- Vi er en familieejet virksomhed, ligesom Schäffer er, og vi tænker i generationer og bygger vores samarbejde på relationer og respekt og tillid, sagde Allan Helms, der er anden generation i Helms-familien.

El-model

Han kunne i øvrigt oplyse at Schäffer nummer 7.500 var en elektrisk Schäffer minilæsser, model 23 e.

- Helms TMT-Centret er en af vores største kunder i Schäffer-koncernen og vores samarbejde bygger ikke alene på salg af maskiner, men også produktudvikling og tilbagemeldinger fra markedet, sagde Rüdiger Lohoff, der er CEO og anden generation i Schäffer-koncernen.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.

Jensen Seeds styrker produktionsplatform med fransk opkøb

Jensen Seeds, der er en del af DLF-koncernen, underskrev i går aftale om opkøb af det franske frøfirma Astera Seed, der ligesom Jensen Seeds er specialiseret i produktion af grøntsagsfrø. Opkøbet betyder, at Jensen Seeds nu kan øge udbuddet af grøntsagsfrø til kunderne.
Side 1 af 1871 (37405 artikler)Prev1234567186918701871Next