bannerPos

7.500 Schäffer-maskiner

7.500 Schäffer-maskiner har Helms TMT-Centret importeret fra Schäffer-koncernen siden 1994. - Vi er en familieejet virksomhed, ligesom Schäffer er, og vi tænker i generationer og bygger vores samarbejde på relationer og respekt og tillid, sagde Allan Helms (tv), flankeret af Rüdiger Lohoff, Kristian Helms, Jakob Helms, der også er anden generation i Helms-familien og endelig Siegfried Schäffer yderst til højre.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
10-11-2019 17:37
På Agritechnicas åbningsdag kunne Helms-familien fejre en milepæl med Schäffer-familien.

Helms TMT-Centret A/S og Schäffer Maschinenfabrik GmbH kunne i dag fejre at Helms TMT-Centret, der er importør af Schäffers store maskinprogram, har solgt 7.500 Schäffer-maskiner igennem deres lange samarbejde, som startede allerede tilbage i 1994.

- Verden har forandret sig siden vi begyndte at sælge Schäffer-minilæssere. Dengang var det Bobcat de danske landmænd efterspurgte, sagde Kristian Helms i forbindelse med fejringen af det lange samarbejde, og fortsatte:

- I dag efterspørges mere sofistikerede maskiner, der kan løse mange opgaver og Schäffers minilæssere, er velegnet til stort set alle opgaver, forklarede han.

- Vi er en familieejet virksomhed, ligesom Schäffer er, og vi tænker i generationer og bygger vores samarbejde på relationer og respekt og tillid, sagde Allan Helms, der er anden generation i Helms-familien.

El-model

Han kunne i øvrigt oplyse at Schäffer nummer 7.500 var en elektrisk Schäffer minilæsser, model 23 e.

- Helms TMT-Centret er en af vores største kunder i Schäffer-koncernen og vores samarbejde bygger ikke alene på salg af maskiner, men også produktudvikling og tilbagemeldinger fra markedet, sagde Rüdiger Lohoff, der er CEO og anden generation i Schäffer-koncernen.

Miljøstyrelsen: Tilladelse skulle aldrig være givet

Gefion kritiserede tidligere på året Miljøstyrelsen for håndteringen af slam-sagen i Karrebæk Fjord. Nu giver Miljøministeren og styrelsen Gefion medhold i, at sagsbehandlingen ikke var korrekt, og at tilladelsen til dumpning ikke skulle have været givet.

Ploeger udstiller selvkørende rive og gyllemaskine i Brørup

Når Brørup Traktor- & Maskincenter mellem jul og nytår afholder deres traditionelle Åbent hus-arrangement, er der mulighed for at se nærmere på hollandske specialmaskiner.

Tican betaler 25 øre ekstra til leverandører

Hvis man leverer grise til Tican, kan man se frem til en ekstra regulering på 25 øre i december måned, oveni den løbende kilobetaling på 80 øre.

Oplev Island i sommerskrud

Det bliver i høj grad natur og kultur, der er i fokus på en syv dage lang rejse til øen højt mod nord i dagene 21.-27. juli 2020.
Side 1 af 1722 (34438 artikler)Prev1234567172017211722Next