bannerPos

7.500 Schäffer-maskiner

7.500 Schäffer-maskiner har Helms TMT-Centret importeret fra Schäffer-koncernen siden 1994. - Vi er en familieejet virksomhed, ligesom Schäffer er, og vi tænker i generationer og bygger vores samarbejde på relationer og respekt og tillid, sagde Allan Helms (tv), flankeret af Rüdiger Lohoff, Kristian Helms, Jakob Helms, der også er anden generation i Helms-familien og endelig Siegfried Schäffer yderst til højre.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
10-11-2019 17:37
På Agritechnicas åbningsdag kunne Helms-familien fejre en milepæl med Schäffer-familien.

Helms TMT-Centret A/S og Schäffer Maschinenfabrik GmbH kunne i dag fejre at Helms TMT-Centret, der er importør af Schäffers store maskinprogram, har solgt 7.500 Schäffer-maskiner igennem deres lange samarbejde, som startede allerede tilbage i 1994.

- Verden har forandret sig siden vi begyndte at sælge Schäffer-minilæssere. Dengang var det Bobcat de danske landmænd efterspurgte, sagde Kristian Helms i forbindelse med fejringen af det lange samarbejde, og fortsatte:

- I dag efterspørges mere sofistikerede maskiner, der kan løse mange opgaver og Schäffers minilæssere, er velegnet til stort set alle opgaver, forklarede han.

- Vi er en familieejet virksomhed, ligesom Schäffer er, og vi tænker i generationer og bygger vores samarbejde på relationer og respekt og tillid, sagde Allan Helms, der er anden generation i Helms-familien.

El-model

Han kunne i øvrigt oplyse at Schäffer nummer 7.500 var en elektrisk Schäffer minilæsser, model 23 e.

- Helms TMT-Centret er en af vores største kunder i Schäffer-koncernen og vores samarbejde bygger ikke alene på salg af maskiner, men også produktudvikling og tilbagemeldinger fra markedet, sagde Rüdiger Lohoff, der er CEO og anden generation i Schäffer-koncernen.

Anden etape af massescreening bliver nu sat i gang

Sidste år blev den første del af en massescreening af grundvandet gennemført. Nu kommer den næste del, hvor grundvandet skal undersøges for cirka 100 pesticider og nedbrydningsprodukter.

Danish Crown møder kritik af klimakampagne

Forbrugerrådet Tænk og tænketanken Concito er gået Danish Crowns store reklamekampagne om det klimavenlige svinekød efter i sømmene og finder den vildledende.

Tyskland bygger hegn til Polen efter tre nye ASF-tilfælde

Brandenburg bygger et hegn ved grænsen til Polen for at afværge ASF-smittefare.

Høj aktivitet - men lave minkpriser

Årets sidste minkauktion er i fuld gang hos Kopenhagen Fur, og selv om priserne er på et lavt niveau, er der glæde over aktiviteten hos bestyrelsesformand Tage Pedersen.

Danva svarer igen på spildevandskritik: - Gammeldags tænkning

Kritikken af, at spildevand fra rensningsanlæg og overløb påvirker fjordene med store mængder organisk stof, er forfejlet, mener Danva, der er interesseorganisation for de danske drikkevands- og spildevandsselskaber.

- Vi har været naive og gået glip af rigtig mange penge

Knap 1.000 leverandører af biogas har samlet sig i en ny, landsdækkende forening. Dermed får leverandørerne et mere ligeværdigt forhold til de store energiselskaber, som de forhandler kontrakter med, mener foreningens formand Erling Christensen.
Side 1 af 1929 (38577 artikler)Prev1234567192719281929Next