7.500 Schäffer-maskiner

På Agritechnicas åbningsdag kunne Helms-familien fejre en milepæl med Schäffer-familien.

Helms TMT-Centret A/S og Schäffer Maschinenfabrik GmbH kunne i dag fejre at Helms TMT-Centret, der er importør af Schäffers store maskinprogram, har solgt 7.500 Schäffer-maskiner igennem deres lange samarbejde, som startede allerede tilbage i 1994.

- Verden har forandret sig siden vi begyndte at sælge Schäffer-minilæssere. Dengang var det Bobcat de danske landmænd efterspurgte, sagde Kristian Helms i forbindelse med fejringen af det lange samarbejde, og fortsatte:

- I dag efterspørges mere sofistikerede maskiner, der kan løse mange opgaver og Schäffers minilæssere, er velegnet til stort set alle opgaver, forklarede han.

- Vi er en familieejet virksomhed, ligesom Schäffer er, og vi tænker i generationer og bygger vores samarbejde på relationer og respekt og tillid, sagde Allan Helms, der er anden generation i Helms-familien.

El-model

Han kunne i øvrigt oplyse at Schäffer nummer 7.500 var en elektrisk Schäffer minilæsser, model 23 e.

- Helms TMT-Centret er en af vores største kunder i Schäffer-koncernen og vores samarbejde bygger ikke alene på salg af maskiner, men også produktudvikling og tilbagemeldinger fra markedet, sagde Rüdiger Lohoff, der er CEO og anden generation i Schäffer-koncernen.

Læs også