Velkendte navne indenfor staldvæggene er klar til Agromek

Både DeLaval og Big Dutchman ser frem til det fysiske møde med landmænd på Agromek 2022.

Både mælke- og griseproducenter kan se frem til, at det igen bliver muligt at møde hinanden og deres samarbejdspartnere på Agromek. Og udstillerne glæder sig ikke mindre.

 - Vi glæder os meget til igen at være på Agromek efter pausen på grund af Covid-19. Det bliver rigtig godt igen at møde både eksisterende og kommende kunder i denne sammenhæng, siger DeLavals Sales territory manager for Danmark, Bjarne Ebbesen.

- På standen præsenterer og fokuserer vi på løsninger og rådgivning, som hjælper mælkeproducenter med at forbedre gårdens dyrevelfærd, rentabilitet, fødevaresikkerhed og arbejdseffektivitet, siger Bjarne Ebbesen, der ser en god fremtid for mælkeproduktionen i Danmark.

- Vi har nogle af de mest effektive mælkeproducenter i verden. Men for at fastholde den høje effektivitet er der blandt danske mælkeproducenter også meget stor fokus på at optimere det eksisterende produktionsapparat, siger Bjarne Ebbesen.

En anden udstiller, der ser frem til det personlige møde med landmændene, er Big Dutchman (Skandinavien) A/S.

Det personlige møde er vigtigt

- Vi glæder os til igen at kunne udstille på Agromek. Det personlige møde med vores nuværende og fremtidige kunder er et vigtigt parameter i vores kontakt med både danske og udenlandske kunder og forhandlere, siger salgschef for fodringssystemer til griseproduktionen Thomas Særkjær, Big Dutchman.

- Vi ser altid meget frem til Agromek, da dette er en messe med både nationalt og internationalt islæt. Og for os giver dette en unik mulighed for at fremvise en masse af vores produkter for de mange besøgende. Verden er jo om noget i forandring, hvilket også kommer til at kunne ses på Agromek, hvor vi vil udstille nye produktområder, som vi ikke tidligere er så kendte for at tilbyde, siger Thomas Særkjær.

Direktør for Agromek, Claus Hermansen, glæder sig over at kunne byde DeLaval og Big Dutchman velkommen igen i år.

- Så er der to gode udstillere mere på plads. Det er en fornøjelse at landmændene kan se stærke bud på fremtidens løsninger i stalden. DeLaval og Big Dutchman er med til at vise styrken og bredden på Agromek. Uanset om man er interesseret i stald eller mark, så er der udstillere med gode løsninger på messen, siger Claus Hermansen.

Agromek 2022 holdes fra tirsdag den 29. november til fredag den 2. december 2022 i MCH Messecenter Herning.

Læs også