Tal køb og salg med en landbrugsmægler

Mange tanker skal vendes, når landbrugsejendomme skal købes eller sælges. På Agromek er der mulighed at vende problemstillingerne med ejendomsmægler Berg Risager, Nybolig, der er blandt udstillerne.

På Agromek er der mulighed for at se, lytte, tale og samtale med en professionel landbrugsmægler om, hvordan man som landmand forbereder køb eller salg af en landbrugsejendom

Om man går i de første tanker omkring en handel, eller man er er langt i beslutningsprocessen, omkring hvad der skal ske, og hvordan kan det lade sig gøre, er Berg Risager og hans team parat på standen i hal D i Herning

Berg Risager fremhæver selv erfaring, uvildighed og frihed omkring køb og salg af landejendomme.

Mange spørgsmål

Man behøver heller ikke at bruge en speciel kreditforening, når man handler med Berg Risager – selv om forretningen er en del af Nybolig.

- Spørgsmålene ved salg er mange, siger Berg Risager og nævner flere områder:

- Vil du sælge samlet eller sælge jord, besætning, bygninger og maskiner hver for sig. Vil du selv afvikle besætningen? Vil du selv stå for salg af maskiner. Kan ejendommen skæres til eller friskes op, så den er attraktiv for bestemte købergrupper? Er der ting omkring energi, miljøtilladelser eller andre forhold, du kan sætte ind på før et salg?

Der er rigeligt at overveje. Og det kan man rådføres sig omkring hos Nybolig-mægleren under alle messedagene.

Læs også