Ornestation Mors og Maykers gav hånd på fremtidigt partnerskab

På Agromek blev et nyt samarbejde offentliggjort. Nu vil ornestationen på Mors også ud til fritidslandmanden og jægerne.

Der blev givet hånd og drukket champagne, da Ornestation Mors og handelsplatformen Maykers valgte at benytte den første dag på Agromek til at offentliggøre, at de to parter indgår et samarbejde.

Med mere end 45 års erfaring indenfor sædproduktion og landbrugsartikler har Ornestation Mors stor ekspertise, når det kommer til produkter og services til landbruget. Med et stort sortiment af produkter til blandt andet stald, mark, værksted, kontor og fritid, håber virksomheden, at samarbejdet med handelsplatformen Maykers kan skabe større tilgængelighed for flere kundesegmenter, når de går online på platformen i 2023.

- Vi vil gerne være endnu mere synlige og samtidig have et støtteben mere at stå på, fortæller Johnny Markussen, direktør hos Ornestation Mors.

Johnny Markussen fortæller videre, at virksomheden siden år 2000 stille og roligt har opbygget egen portal, der fra 2010 for alvor har taget fart og i dag omfatter godt 4.000 varenumre. 

- Ønsket var imidlertid at tage porteføljen med længere og stå stærkere til fremtiden. Da Jesper (Jesper Knudsen fra Maykers Danmark, red.) ringede, da summede vi først lidt over det. Vi er jo jyder, smiler Johnny Markussen.

Konklusionen blev dog hurtigt, at Ornestation Mors var klar til at tage chancen og forsøge at ramme endnu bredere – som for eksempel fritidslandmanden og jagtsegmentet.

Ifølge de nye samarbejdspartnere er det målet at skabe en lettere og mere overskuelig købsoplevelse for både nye og eksisterende kunder.

 

Læs også