Fokus på mejetærskeren til årets høst 2018

Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær ved Ribe er autoriseret forhandler af Case IH – forleden satte de fokus på høsten 2018 med Case IH Axial Flow mejetærsker


Årsskiftet til 2018 betyder samtidig at et nyt år med en ny høstsæson, står for døren. Og med høsten følger mejetærskerne.

Og netop mejetærskere var, hvad maskinforretningen Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær ved Ribe havde sat fokus på, da man havde inviteret til en eftermiddag med høsttema på programmet.

Brdr. Holst Sørensen A/S er forhandler af Case IH, der inden for mejetærskere byder på det interessante program inden for Case IH Axial Flow mejetærskere.

En type med en teknologi der gør, at man hos Brdr. Holst Sørensen A/S ikke tøver med at kalde den for den meste skånsomme mejetærsker overfor kerner i forskellige afgrøder, som eksempelvis den følsomme maltbyg, hvor det gælder om at så få kerner som muligt knækker under høst af dem.

I forbindelse med høsttema-eftermiddagen var der mulighed for at se en helt ny Case IH Axial Flow 6140 mejetærsker og få en snak i førerhuset med eksperter fra Case IH og Brdr. Holst Sørensen selv.
 

Læs også