Husdyrformidling fusionerer og forynger i toppen

Husdyrformidling Syd og den mangeårige samarbejdspartner, firmaet Vagn Schelde, er gået sammen i ét nyt selskab – Husdyrformidlingen ApS. I spidsen står 2. generation fra de to hidtidige firmaer i form af Gitte Lorenzen og Søren Schelde.

Strukturudviklingen i landbruget går rigtig stærkt i disse år, med både sammenlægninger og store udvidelser af landbrugsbedrifter. Og her er kvægsektoren heller ingen undtagelse – både bedrifterne inden for mælkeproduktion og slagtekalveproduktion vokser i størrelse.

-  Samme udvikling gennemlever vi også i Husdyrformidling Syd. Vi har i de seneste år øget vores omsætning af kalve, køer og kvier, både på hjemmemarkedet og til eksport, lyder det Gitte Lorenzen, der sammen Søren Schelde har dannet det nye selskab, Husdyrformidlingen ApS, som de hver ejer 50 procent af.

Et selskab, der er blevet en realitet, efter at Husdyrformidling Syd i Rødekro med stifter og indehaver Frederik Clausen i spidsen, og den mangeårige samarbejdspartner Vagn Schelde i Lyne i Vestjylland, har valgt at lade næste generation komme til.

Frederiks datter, Gitte Lorenzen, og Vagns søn, Søren Schelde, har sammen dannet det nye selskab, der slet og ret hedder Husdyrformidlingen ApS.

Begge har et solidt kendskab til branchen – Gitte Lorenzen, der har flere års kontor-og salgserfaring bag sig, har de seneste fem år været ansat på kontoret i Husdyrformidling Syd. Søren Schelde, der er uddannet landmand, og har flere års udenlandsophold bag sig i blandt andet Australien og Canada, har de seneste to år kørt som chauffør både i sin fars virksomhed og hos Husdyrformidling Syd, og er bestemt heller ikke ny i faget:

- Jeg er jo nærmest født og opvokset ind i min fars virksomhed, forklarer Søren Schelde.

Læs også

En sund tarm giver et godt immunforsvar
Klar til DM-revanche
God tilslutning til »DM i Kloakarbejde«
Når maskinerne nemt vejer op til 40 tons
Vandløb skal rustes til klimaforandringer
Dansk andelsmodel stortrives i Sydamerika