Er din lokale slagter blandt landets bedste?

De nominerede til Slagterprisen 2017 er fundet. Igen i år er prisen delt i to; én til slagteren i dagligvarebutikken og én til den selvstændige slagter.

En stærk fødevarebranche kræver dygtige ildsjæle. Derfor hædrer Landbrug & Fødevarer endnu engang branchens bedste slagtere med Slagterprisen 2017. Igen i år er der to kategorier, man kan vinde prisen i. Den ene pris går til slagtere i dagligvarebutikker og den anden går til private slagtere.

Der er hele fire nominerede i hver kategori. De nominerede er alle dygtige håndværkere med høje krav til kvalitet, stort kendskab til kødet og øvrige råvarer i produktionen og ikke mindst med stort fokus på god betjening og vejledning af kunderne. Normalt nomineres blot tre i hver kategori, men feltet var så kompetent i år, at juryen valgte at nominere to ekstra.

Vickie Enné Ryge, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger:

- Det er længe siden, vi har mødt så mange dygtige fag- og forretningsfolk i ét felt. De nominerede har alle styr både på håndværket og bundlinjen.

Juryen kommer på uanmeldt besøg hos de otte nominerede slagtere for at se, om virkeligheden i butikken svarer til den præsentation, de fik på præsentationsdagen. Og i år møder de nominerede desuden en mystery shopper i deres butikker.

- Vi glæder os til at besøge de nominerede. Det er altid dejligt at se fagfolk i deres rette element, siger Vickie Enné Ryge.

Stærkt felt

Det var de små marginaler, der afgjorde, hvem der blev nomineret. Juryen var enig i, at de otte havde lige det ekstra, der berettiger til en nominering til Slagterprisen.

De nominerede i kategorien ’Slagtere i dagligvarebutikker’ er:

  • Slagtermester Daniel Jensen, Kvickly Vericentret, Risskov
  • Slagtermester René Højer, MENY, Grenå 
  • Slagtermester Christian S. Hansen, Salling Super, Aarhus 
  • Slagtermester Søren Rasmussen, MENY, Hellerup

De nominerede i kategorien ’Privatslagtere’ er:

  • Slagtermester Marco Hellerup, Slagteren i Højslev, Højslev
  • Slagtermestrene Bjarke og Mark, Slagter-Riget, Aarhus 
  • Slagtermester Bent Lilholm, Slagter Lilholm, Rødovre Centrum, Rødovre 
  • Slagtermester Palle Christensen, Slagter Frimann, Roskilde

Priserne overrækkes på Fødevaredagen

Vinderne hædres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den 26. september på Hindsgavl Slot i Middelfart

Læs også