Klaus Andersen ny International Sales Director i Vitfoss

Klaus Andersen er ny International Sales Director i Vitfoss, der er en del af Vilofoss-gruppen. Med sin indgående viden om landbrug og forretningsudvikling skal han udfolde Vilofoss' globale potentiale yderligere.

Vitaminer & Mineraler udgør en mindre del af DLG's samlede omsætning, men det er et af koncernens mest lønsomme forretningsområder. 

Samtidig er de internationale perspektiver store, hvor Vilofoss-gruppens selskaber er blandt Europas absolut største og mest avancerede producenter af vitaminer og mineraler. 

Den styrkeposition skal udbygges. 

Klaus Andersen er derfor blevet ansat i en nyoprettet funktion som International Sales Director i Vitfoss.    

- Vi er meget glade for at kunne byde Klaus Andersen velkommen på holdet. Klaus har i sin tidligere stilling dokumenteret sine evner til at forretningsudvikle og skabe vækst, og det er noget af en kapacitet der nu bliver en del af Vitfoss. Vi glæder os meget til at kunne drage nytte af hans skarpe faglige profil og købmandskab, siger Jacob Holm, koncerndirektør i Vilofoss-gruppen. 

Klaus Andersen er uddannet agronom og har en HD i Organisation og Ledelse. Han har tidligere været ansat i Dangrønt og AgroFerm, begge virksomheder med historik i DLG-koncernen. Senest var han fra 2011 til 2017 adm. direktør i rådgivningsselskabet LandboSyd. 

Adm. direktør i Vitfoss Bøje Kjær ser med ansættelsen af Klaus Andersen frem til en styrkelse af Vilofoss-gruppens internationale setup. 

- Vilofoss er i forvejen førende i Tyskland, Skandinavien og Central- og Østeuropa, ligesom vi allerede er på det kinesiske marked. Men potentialet er endnu større, og Klaus vil bidrage til at udvikle forretningen yderligere, så vi kan høste koncernsynergier på tværs af landegrænserne, siger Bøje Kjær.

 

Læs også