Fendt klar med græsmaskinprogram

I disse dage præsenterer Fendt nu sit næste bidrag i full-line strategien. Skårlæggere, vendere, river og naturligvis den store finsnitter Katana 65 kommer på demoturne til forhandlere og bliver præsenteret for maskinstationerne.

Til næste sæson kan Fendt levere et komplet græsmaskinprogram. I disse dage præsenteres det omfattende program af skårlæggere, river og vendere samt Katana finsnitteren i en helt ny og opdateret version.

- Nu går det løs og fra næste sæson vil hele programmet af finsnittere, skårlæggere, river og pressere være klar til vore danske kunder, fortæller salgschef for Fendt produkter i Danmark, Peter Midtiby.

Allerede for tre år siden kom de tre første Katana finsnittere til landet og har siden kørt hos en maskinstation i Vendsyssel.

- Nu ved vi, at vi har en organisation, der har ekspertise i at servicere maskinerne, og faktisk har det vist sig, at Katana er en utrolig driftssikker finsnitter, der bare kører og kører. Den nye Katana 65 S4, som vi viser her, er blevet opdateret på en række punkter. Blandt andet skifter vi nu fra en V8 motor til en sekscylindret MTU rækkemotor, fortæller Peter Midtiby. 

Skårlægger, river og vender

Det er ikke nogen hemmelighed, at den øvrige del af Agco’s græsmaskinprogram produceres hos tyske Fella, der dels er en del af Agco-koncernen og dels har en meget lang erfaring i produktion af skårlæggere, river med mere.

- Med den nye full-line strategi får alle Fendt-forhandlerne nu græsmaskiner med i programmet. Kunderne vil derfor ved forskellige demonstrationer gennem sommeren blive præsenteret for græsmaskiner som Fendt Twister vendere, Fendt Slicer skårlæggere og Fendt Former river, der sammen med Katana finsnittere og Fendts XD storballepresser udgøre en komplet maskinserie til græsensilering og naturligvis høbjergning, forklarer Peter Midtiby.

- Hele introduktionen af Fendt græsmaskinprogrammet her i de kommende dage og uger vil fortrinsvis rette sig mod maskinstationerne, som vi anser for at være det mest oplagte kunder til græsmaskinerne, lyder det fra Peter Midtiby ved danmarkspremieren, der i disse dage finder sted på arealer ved Tobberup Maskinstation nær Hobro.

 

Læs også